uranos Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 czy ktos uzywal drukarki X6170 lub X5250? interesuja mnie opinie uzytkownikow tych drukarek. zwlaszcze ich trwalosc (czy przezyje wiecej niz rok?), kwestia napelniania (czy nie ma z tym problemow). a tak na marginesie, moze ktos poleci jakas inna drukarke wielofunkcyjna do 600zl (tylko nie hp). tylko prosze o argumenty (koszty eksploatacji, jakie napelniacze, trwalosc) a nie same stwierdzenia. z gory dziekuje pozdrawiam uranos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTheos Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 kupiłem własnie taką drukarke lexmarka x5250 i mam problem... napełniłem kardridż (czarny) i drukuje ale nie pokazuje stanu tuszu... pokazuje dalej ze nabój jest pusty... co mam zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtk Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 ....o poziomie tuszu w kardridzach lexmarka informuje plik win.ini a nie czujniki w nabojach jak sie kazdemu wydaje....generalnie to nie dziala z refilowanymi tuszami, nawet po formacie czy zmianie systemu "odzyskujesz" zuzyty tusz ;) kupiłem własnie taką drukarke lexmarka x5250 i mam problem... napełniłem kardridż (czarny) i drukuje ale nie pokazuje stanu tuszu... pokazuje dalej ze nabój jest pusty... co mam zrobic? 1438204[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...