Moog Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Chciałem się was poradzić gdzie kupować buty do kosza, aby troche wytrzymały. Cena do 200zł. Za kostkę, lekkie, i żeby się nie rzucały zbytnio w oczy ;) tzn. żeby ich design nie był jakiś kosmiczny. Bo u mnie w mieście nie znam za dużo sklepów prócz tych na lipowej Adidasa, Nike. A na allegro z kupowaniem butów lepiej nie ryzykować. Znacie jakiś konkretny model obuwia warty uwagi? Acha bym zapomniał i jeszcze poszukuję piłki rozmiar 7 do gry na asfalcie bo mam tylko na parkiet spalding'a. Cena w ramach rozsądku do 70 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Nie wiadomo gdzie mieszkasz. Najlepiej przejechac sie do najblizszego wiekszego miasta i poprzymierzac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Z relatywnie tanich, dedykowanych do kosza, masz całą serię And1.... Z tym, ze sklepy z tymi butami są tylko w dużych miastach. A co do piłek na asfalt, to niezłe i tanie są Wilsony. Molteny już droższe.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Za 200pln spokojnie kupi NIKE do kosza. W Adiki sie nie pchaj bo za ta kase kupisz szmaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 piłę nike 1000 (cośtam) za 100 zł lub 500 za 50 a buty to i tak musisz pojechać przymierzyć nie sqś sie na cons - wszystkie pękają w tym samym miejscu obstawiam reeboka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) Mieszkam w Białymstoku jakieś 400tys. mieszkańców. Buty nike mają to do siebie że mają znaczek firmowy na połowe materiału :-P czego bym chciał uniknąć. Co sądzicie o jakichś Reebok'ach ? Co do piłek to co powiecie o tej http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45863485 Edytowane 24 Marca 2005 przez Sphinx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Proponuję RBK albo Converse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Reeboki an beton sobie odpusc. na hali owszem, sprawuja sie... Ale mi srednio 3 miesiace wytrzumują, a potem łyse podeszwy i strasznie maja powycierane nosy ktore ponadto sie odklejają. Z tego co wiem And1 sa wlasnie do streetballu przeznaczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) ale and1 mi sie zdaje że za 200 zeta niedostaniesz ale za 260 juz powinny byc (moje kupiłem za 340 :D B) ) Polecam reeboki ale z serii I3od Iversona :wink: Edytowane 24 Marca 2005 przez sLiM JiM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 piła może być - chociaż zależy czy grasz outdoor czy nie a co do butów to nie zgodzę się że 3 miechy i koniec w moich reebokach grałem dwa sezony - w sensie w wakacje średnio po 4 godziny dziennie ciężkiego ostrego grania w sezonie 3 rozpadły mi sie bo pojechałem w nich jak burak w góry (pieniny) i nie przetrzymały tak extremalnych warunków. no chyba że w ciągu ostatnich paru lat (chyba z 4) reebok zszedł na psy. (wspieram adidasa - jak dobrze poszukasz to 3 magiczne paski będą małe i fajnie wkomponowane w buta) za to jak już mówiłem Cons - porażka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 fajne te Andy1 ale hyh http://sklep.and1.pl/search.php?cat=1100350322 jakie ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 piła może być - chociaż zależy czy grasz outdoor czy nie a co do butów to nie zgodzę się że 3 miechy i koniec w moich reebokach grałem dwa sezony - w sensie w wakacje średnio po 4 godziny dziennie ciężkiego ostrego grania w sezonie 3 rozpadły mi sie bo pojechałem w nich jak burak w góry (pieniny) i nie przetrzymały tak extremalnych warunków. no chyba że w ciągu ostatnich paru lat (chyba z 4) reebok zszedł na psy. (wspieram adidasa - jak dobrze poszukasz to 3 magiczne paski będą małe i fajnie wkomponowane w buta) za to jak już mówiłem Cons - porażka 1347016[/snapback] No ja swoje kupilem w czerwcu zeszlego roku i w pazdzierniku odklejaly sie juz podeszwy. Oczywiscie regularnie je podklejam, ale juz w nich nie gram. To model bodajze Rbk Above the rim. Do 200 zł moga byc jeszcze Reebok Velocity. Zeszloroczny model ale mnie nawet dobrze sie trzymają. Jedyny ból to to ze troche za twarda podeszwa dla mnie i po miesiacu nabawilem sie odciskow :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Dlatego z Reeboków tylko Iversony I3 buciki wypas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 ale są ... drogie ;) Ktoś wie gdzie można u mnie w Białym Conversy i AND1 dostać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) Iversony 199 złotych w fashion house :) Edytowane 24 Marca 2005 przez sLiM JiM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) daj linka do nich bo nie moge znaleść tego Fashion'a Edit. A pewnie i tak tego u mnie nie dostane :angry: Edytowane 24 Marca 2005 przez Sphinx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Iversony białe są koszmarnie odpustowe, w zyciu bym ich nie zalozyl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) nom tez popatrzyłem teraz na nie i nie podobają mi się... wole AND1 zdecydowanie i pewnie je kupie tylko gdzie ja je u mnie dostane :blink: te mi się spodobały i wyglądają solidnie Edytowane 24 Marca 2005 przez Sphinx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Poszukaj w duzych centrach handlowych. Tam czasem mają jako dodatek, bo malo jest oficjalnych sklepow And1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) he tylko u mnie nie ma takich Centrów ;) Jedynym Hipermarketem jest Auchan w których jest tylko sklep Nike z kosmicznymi cenami... Kurcze na allegro są ale troche sie boję. Edit. Więc http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45785586 dobre są ? Bo mi się podobają i jestem w stanie je kupić. Edytowane 24 Marca 2005 przez Sphinx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 piłę nike 1000 (cośtam) za 100 zł lub 500 za 50 1346593[/snapback] 500 jak najbardziej na dwor polecam :) a co do butow to niektore Nike maja naprawde niewidoczny znak firmy sam mam juz takie ponad 2 lata i sa w stanie idealnym. oczywiscie gram w nich tylko na sali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 moltena - miałem kilka piłek tej firmy, do streetballa nadaja się fajnie :) butki polecałbym nike'a - zdarzaja się nieobciachowe modele, a bardzo wygodne i mają wytrzymałe podeszwy - dobre na asfalt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) ja polecam RBK oczywiście. sam mam te: http://www.zappos.com/n/p/dp/1148920.html tylko całe czarne http://reebok.krakow.pl/sklep/product_info...products_id=384 świetnie wyglądają, są wytrzymałe. mam je od ponad 5 miesięcy i narazie nie widać żeby coś się z nimi niedobrego działo update: nie sugerujcie sie ceną.. można je taniek duzo kupić. ja je kupiłem chyba za 250zł prawie pól roku temu. wiem że mozna jeszcze taniej Edytowane 29 Marca 2005 przez indywidualista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 nom tez popatrzyłem teraz na nie i nie podobają mi się... wole AND1 zdecydowanie i pewnie je kupie tylko gdzie ja je u mnie dostane :blink: te mi się spodobały i wyglądają solidnie http://www.lugz.neostrada.pl/allegro/real_foto/and11/1.jpg Piekne buty :D Wie ktos gdzie mozna cos takiego w Bialymstoku dostac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 zobacz tu http://and1.pl/sklepy.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 he tylko u mnie nie ma takich Centrów ;) Jedynym Hipermarketem jest Auchan w których jest tylko sklep Nike z kosmicznymi cenami... 1347327[/snapback] Jak nie ma Centrow ;] Jest jeszcze Galeria Kwadrał :D Ja nie gram w kosza to mi nie potrzebne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 brr ;) kupiłem sobie tam piłkę ... AND1 a buty kupuje TAI-CHI MID w których grywał swego czasu Vince Carter :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Sphinx: wiec Ballistixow nie kupujesz =\ . Juz sie chcialem kogos zapytac jak sie sprawuja, bo strasznie mi sie spodobaly ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 no niestety pogadałem sobie ze specjalistami w tej dziedzinie i polecili mi Adidasy T-MAC 3, Seria Jordan ( ale uwaga na podróby ) , AND1 ale tylko niektóre modele np. ten który ja wybrałem czyli a jak nie uda mi się znaleść tej limitowanej serii to wezmę zwykłą czyli : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 A co z tymi ballistykami nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...