Marol Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Witam W najbliższym czasie zamierzam kupić sobie nowy procesor. Posiadam płytę główną Epox'a 8k9a7l. Stąd moje pytanie, jaki procesor mogę do niej przypasować? Dodam tylko, że w instukcji pisze że obsługuje ona procesory: Athlon XP do 2700+, oraz Bartony od 2500+ do 3000+ (333 Mhz). Jak wiadomo obu rodzajów tych procesorów nie ma już w sprzedaży, więc jaki procek mógłbym sobie dobrać do tej płyty, z tych obecnych aktualnie na rynku? Dodam tylko, że na ten cel mam około 350 zł. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Jeśli chcesz kręcić i nie boisz się zakupów na allegro to kup athlona 2500+ mobile. Jeśli chcesz kupić tylko w sklepie to na tą płytę wejdzie każdy sempron na socket a. Oczywiście kręcą się gorzej od tego 2500+ mobile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidzama1x Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Jak do o/c to Athlon xp m 2500+ (www.allegro.pl) jak nie to semptron lub coś podobnego zegarowo jakiś zwykły barton lub Xp dostaniesz jeszce w sklepie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marol Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 No właśnie, a jak to jest z tymi Sempronami? Jaki najmocniejszy mógłbym do tej płyty włożyć? Dodam tylko, że obecnie mam Athlona XP 1700+.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...