mich Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 otoz oryginalny doolerek na mojej grafice jest zdeczka za glosny zastanawiam sie nad wymiana go na niebieskiego zalmana link jak myslicie czy da on rade schlodzic troche podkreconego radka 9600XT (watpie czy da rade pasywnie) ale mysle aby siakis 92mm by dmuchal na niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 ja mam takiego radka http://www.hw.by/images/Tul/R96/board.jpg od bardzo dawna chodzil z odlaczonym wiatrakiem, i dawal rade wczoraj doszla tasma termoprzewodzaca, wiec dzis wzialem sie do roboty i porylem przy kompie, zalozylem tez zalmana ale zlotego i daje rade, jest chlodniejszy od tamtego malego badziewnego radiatorka i pracuje bez zadnych wentyli wiejacych na niego :P ALE .. ja nie krece grafa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 otoz oryginalny doolerek na mojej grafice jest zdeczka za glosny zastanawiam sie nad wymiana go na niebieskiego zalmana 1349257[/snapback]Pasywnie na pewno nie da rady natomiast z jakims wentylkiem ne pewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 a moze bardziej polecicie mi silencera (tylko czytalem kiedys ze on "zabija" radki i nie wiem gdzie to jest) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Mój Radek (co prawda mam "tylko" 460MHz na rdzeniu) chodzi najzupełniej prawidłowo z takim miedzianym coolerkiem Revolteca (z odłączonym zasilaniem od wentyla). Nawet nie grzeje się za mocno (sic!). Stąd wniosek że ten radiator Zalmana z lekkim nawiewem powinien dać sobie radę z chłodzeniem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...