Dr.Crash Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Mam pytanko. Akurat robiłem test wydajności grafiki w 3dMark i uzyskałem notę 7496. Wydaje mi się że to trochę mało jak na radeonka i poniższą konfigurację. Prosiłbym o komentarze gdyż mam podejrzenia że coś z tą kartą nie tak. Ewentualnie co zrobić by zwiększyć wydajność? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Nie kazdy program prawde Ci powie.... gdybys spojrzal kilka linijek nizej na forum znalazl bys to samo pytanie... tylko inaczej zlozone 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Jesli jest to 3dmark99 to faktycznie malo 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Testowałem wersją 3dMark 2001 SE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 A skad sciagnales 2002 ? :D A na powaznie, nie jest to taki zly wynik, nie masz co sie przejmowac. Co mozesz zrobic to reinstalnac system(jesli przed wkladaniem adka tego nei robiles), zainstalowac nowe stery, podkrecic go. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Hmmmmmmm dziwne - na oficjalnej stronie MadOnion najnowsza wersja jest 2001 więc skąd wytrzasnąłeś 2002 i to se? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Hmmmmmmm dziwne - na oficjalnej stronie MadOnion najnowsza wersja jest 2001 więc skąd wytrzasnąłeś 2002 i to se?pewnie od ruska na gieldzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Hmmmmmmm dziwne - na oficjalnej stronie MadOnion najnowsza wersja jest 2001 więc skąd wytrzasnąłeś 2002 i to se?pewnie od ruska na gieldzie :D Ok, jestem slepy ... gdzie on napisal ze testowal 3dMarkiem 2002 se ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Hmmmmmmm dziwne - na oficjalnej stronie MadOnion najnowsza wersja jest 2001 więc skąd wytrzasnąłeś 2002 i to se?pewnie od ruska na gieldzie :D Ok, jestem slepy ... gdzie on napisal ze testowal 3dMarkiem 2002 se ????? Pewnie juz poprawił. Na 2001 SE Na mój gust to wynik jest O.K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Kłócić się o wynik w 3dMarku, że 7 i pół tys. to za mało... Chłopie! Ja mam 4 tys. i też jakoś żyję! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Kłócić się o wynik w 3dMarku, że 7 i pół tys. to za mało... Chłopie! Ja mam 4 tys. i też jakoś żyję! :D podaj linka do tych 4000 na compare to bym se porownal w czym i o ile jest lepiej niz u mnie :) http://service.madonion.com/compare?2k1=3212039 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 O qrde! Zapomniałem go wysłać! Skleroza nie boli... Jak tylko znajdę czas (w czwartek na pewno!), to Ci dam linka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...