Gość razorex Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Zainstalowałem je wczoraj i w sumie to są ok. nie poczułem spadku wydajności wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Zainstalowałem je wczoraj i w sumie to są ok. nie poczułem spadku wydajności wszystko ok. 1351267[/snapback] Ridick nie działa !!!! Sądo [gluteus maximus] the best for me nadal nieśmiertelne 71.20 c specjalnie od vxg dla fx5900 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 jakoś u mnie w CoD:UO po Interku spadek FPS o połowę :wacko: :angry: :zonk: jednym słowem: do pupy. Trzymam się od nich z daleka, nawet kijem... :kijem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...