Skocz do zawartości
MIR

- Kilka pytan o SDI -

Czy sa lagi grajac przez SDI???  

1. 1. Czy sa lagi grajac przez SDI???

• tak
      11
    • lekkie
      5
    • nie
      1
    • dziala super (nie odczuwam lagow)
      2
    • nawet nie probuj!
      4

Rekomendowane odpowiedzi

hmm jak ci to powiedziec ..sdi ma to do siebei ze jak na te czasy jest wolne 11kb :( a co dp lagów to w cantera nie grałem ale w queika tak i jest tak ze na niektórych serwerach np.polskich nie tnie ale sa takie ze nei daj borze ruszyc sie ei da ..co do transferu to jak bedziesz sam mił sdi to powinno trzymac ale zalezy nie tylko od łacza ale tez od serwera na którym chcesz grac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak nie ma awarii (czyt. ostatnio non stop jest) to w rtcw na polskich serwerach ping 50-100, na zachodnich dobrych od 100 do 200, ale ostatnio tpsa cos <span style="color:red;">[ciach!]</span>li na laczach i w dzien sie nie da grac pingi 800-999, nawet sprawdzalem pinga do mojego DNS i jest 800 :((( , po przesłaniu listu do obslugi SDI pan skierowal mnie do pani z biura obslugi "bo tam sie zglasza usterki", a pani w B.O. oczywiscie ani me ani be ani kukuryku, pewnie nie wie wogole co to prad elektryczny nie mowiac juz o polapaniu sie o co chodzi z tym internetem. Zenada poprostu. Jak masz do wyboru innego operatora to wszystko tylko nie sdi i tpsa.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm ... no coz w coutera troche gram i mam serwer do tej gry,no wiec na sdi da sie grac w counter'a i to w miare konfortowo (pingi 40-80 na dobrych serwerach). Tylko jest jedno ale, w duzej mierze pingi zalezne sa od tego gdzie mieszkasz, kumplem przez pol roku nie mogl pograc sobie w CS'a, bo tpsa cos popsula ... Najlepiej zapytaj jakiegos kumpla, jak pingi z twojego miasta ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie jak mi załozyli SDI na pocztku jakies 3 miechy temu nie bylo problemu ale teraz jak chce sobie zagrac na necie w aliens versus predator 2 to takie lagi sa ze kuj im dupe nie bierz sdi jeszcze do tego 140 za miecha boze dobrz ze sie przesialem na neo plus :roll: :roll: :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sdi niezakładaja jusz prawie jestem pewien. Zlozylem podanie o sdi napisali z warszawy ze niezałożą (po 7 miesiącach) dlatego ze jest nowa usluga - Neostrada+. zwodzili strasznie nic niemioza bylo si edowiedziec raz uslyszalem ze "moze nam sie podanie zawieruszylo, wie pan ile ich jest !" tepsa jest ochydna zwodzą jak cholere, ile nerwow przez nia stracilem niech ich wszytkich szlag trafi

"TELEKOMUNIKACJA POLSKA SA. TO LUDZKA RZECZ OKRADAĆ......."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tylko co ma piowiedziec osoba, ktora nie ma zadnej alternatywy orocz tpsa i co za tym idze SDI??? Ja mimo wszystko wole miec SDI niz modem dlatego czekam na podlonczenie.

niestety tpsa jest moją jedyną alternaywą 8)
Moja rowniez :oops: :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SDI fajna sprawa jeśli przechodzisz z modemu.

na początku będzie extra po paru miesiącach bedzie wolne :) normalka..

transfer na Wp mam 8-9kb/s. żadko kiedy mam 12 kb/s (prawie nigdy)

Pingi w grach 80-120 róznie, dużo zalezy od serwera.

Ogólnie spoko napewnoe lepsze to niż modem, ale Czy nie lepiej od razu neo+ założyć??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SDI fajna sprawa jeśli przechodzisz z modemu. 

na początku będzie extra po paru miesiącach bedzie wolne  normalka.. 

transfer na Wp mam 8-9kb/s. żadko kiedy mam 12 kb/s (prawie nigdy) 

Pingi w grach 80-120 róznie, dużo zalezy od serwera. 

Ogólnie spoko napewnoe lepsze to niż modem, ale Czy nie lepiej od razu neo+ założyć??

Dobrze powiedziane, pamietam jak po przesiadce z modemu na sdi zachwycalem sie predkoscia a teraz tylko na sdi przeklinam bo sa ciagle problemy, np dzisiaj (Sobota) sa co chwile przerwy w "dostawie netu" i dziala straaasznie wolno, ale napewno to wkoncu zrobia i bedzie smigac jak sprzed 3 miesiecy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie konkretnie potrzebne jest stale by grac w CS-a wia net. Tera gram przez modem i niby jest ok, ale obawiam sie rachunku :wink:

Dlatego mysle o stalym, ale moge miec tylko SDI wiec sie jeszcze raz pytam jakie macie obecnie lagi grajac w CS po necie i jakie odczucia (tnie sie czy tez nie). Z gory dzieki za wszystkie (sensowne) komentarze. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sdi niezakładaja jusz prawie jestem pewien. Zlozylem podanie o sdi ... zwodzą jak cholere, ile nerwow przez nia stracilem niech ich wszytkich szlag trafi

"TELEKOMUNIKACJA POLSKA SA. TO LUDZKA RZECZ OKRADAĆ......."

Qumplowi chcieli wmówić, żeby zrezygnował(wiecie, czekał miesiąc, 2, 3, jak dzwonił, "to nie było tego pana")Jego ojciec się poszedł i ich opi****ył :) I ma. Jak na razie jest happy. Ściąga dużo filmów przyrodzniczych i gierek :) Niestety nie grał, bo nie umie :) A tak serio, to używa tylko "orginalnych" produktów i zawsze ktoś wcześniej ma jego CD-Keya. Jak to się dzieje?? :) :lol: :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qde

jak nie masz zadnej alternatywy to bierz SDI [nie bierz ISDN bo to sie raczej nie oplaca...]

jak gram w kłeja z qmplem z miasta [tez ma sdi ale na 5 osob ] to nie ma woogole lagow..

czasami jak qmpel z innego miasta postawi serwer na dobrym laczu to tez bez problemow...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak będziesz grał z ludzmi z kraju to nie bedziesz miał laga lecz jak zdecydujesz sie grac gdzieś z kimś np. z Australii to mogą być problemy!!!

jak możesz to bierz SDI to nie jest takie złe rozwiązanie przedewszystkim stały rachunek !!! :roll: a pozatym siedzisz na necie ile chcesz

pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieeeeeeeeeee - jakie 50-100 pingu na dobrych serwerach - to chyba na takich co samemu sie zalozy - ja mam na zachodnich w HL - na 2mbps 90 pingu!!!!!!!na polskich spada do 60!!!!

qrde a to sdi to moze i dobre bylo ale 10 lat temu!!!

dobrze za mam neo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ISDN - bardzo dobry wynalazek na 1 kanale 150 pingu........na zach serwach.........

no tylko jak ktos chcialby na 2 kanalach siedziec caly miech to za to mozna polpaka zamontowac:)))))))))))))))))LOL dla tego kto wymyslil impulsy telefoniczne....................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...