ra-v Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Mam taki problem Mam domene w prv.pl i na mojej stronie nie chca sie ściągać pliki chodziaż link jest dobry :| Gdy klikasz na link przenosi cie na lycos i potem spowrotem na moja strone a plików sie nie da ściągnąć :( Czy ktoś wie jak poprawić ten bląd A i przy okazji strone mam zrobiana za pomoca jportala.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 A bez aliasu prv.pl działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Bez aliasu u mnie działa. Ale jak mówią inni koledzy z tego dorum im nie działa... :( Możesz sobie zobaczyć... http://www.members.lycos.co.uk/ravrafcio/download.php?id=004 kliknij na download przy którymś z trailerów... zobacz czy ci działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 U mnie bez problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 o to świetnie :) a jak u innych ?! :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 U mnie też działa. (Maxthon 1.21 - nakładka na IE) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Super... to ciekawe czemu oni mówili że im nie działa... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatroX13 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Mi też działa... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 U mnie też działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 mi tez dzila i mam firefoxa :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Czyli chyba jednak działa :) Ach świetnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 U mnie na operze 7.54u2 - działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 A który dokładnie link nie działał, napisz, a wtedy sprawdzimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Nie działały wszystkie linki do tych 4 trailerów. Ale teraz już działaja według was :) http://forum.purepc.pl/index.php?act=Post&...2&f=23&t=124324 W tym temacie ludzie pisali że linki nie działają ale teraz piszą że już działają więc wszystko chyba wszystko jest porządku :) Przy okazji zapraszam na http://www.members.lycos.co.uk/ravrafcio/index.php jest to serwis o The Godfather Oczekujących na te gre zapraszam. Na pewno wiele dowiecie sie o tej grze Przypominam że serwis sie dopiero rozwija więc artykuły, pliki i inne bedą sie pojawiac z upływem czasu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...