Tallib Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Ostatnio dokupiłem 256RAM i wszystko byłoby OK gdyby nie fakt, że na początku pamięć coś nie stykała i "sama"[jak to mówił sprzedawca-podczas przenoszenia kompa]się wypinała. Teraz stoi w miejscu i co prawda się nie wypina ale potrafi a dziś już 4 raz zrobić cuda tzn.zawiesza się komp-włączam a tu komp pracuje a na monitorze no signal i nic nie widać to rozkecam obudowę wyjmuję pamięć,wkładam od nowa i działa...kurcze-może te styki są jakieś brudne czy coś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 A moze cos wpadlo do tej szyny co sie do niej ramke wklada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tallib Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Nie nic nie wpadło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoMisiek Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Ja bym na wszelki wypadek sprawdzil ta pamiec jakims memtestem. Obejzyj styki szyny na ram i styki na samej kostce. Skoro masz bloczki zaciskajace ram to nie wiem jak moze on sie wypinac, albo cos siedzi albo nie siedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZnAl Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 poprobuj w różnych slotach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...