Gość kev Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 elo Odkąd zmieniłem kompa na to co pod spodem to mi se przy wyłączaniu kompa wyłącza tylko monitor a komp dalej chodzi nie iwem co to jest a przeinstalowałem windowsa !!! POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EaC Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 system plikow : NTFS ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 czyli ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mster Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 jezeli masz win xp to wchodzisz do panelu sterowania > zarzadzanie energia > zawansowane zarzadzanie [ i zachaczasz ptaszka ] // czy jakos tak nie mam xp wiec nie pamietam dokladnie XD ale wiem ze o to chodzi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Polecam zapoznanie sie z: http://aumha.org/win5/a/shtdwnxp.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...