maciej Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Panowie! Kupiłem zimna katodę z pc-tuning.pl - błękitna! Świeci zajebiscie!!!! Zdjecia podrzuce do niedzieli :) Dzieki za doradzenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Panowie! Kupiłem zimna katodę z pc-tuning.pl - błękitna! Świeci zajebiscie!!!! Zdjecia podrzuce do niedzieli :) Dzieki za doradzenie :) Super, sir Afeen juz ma te katode od jakiegos czasu i powiem Ci, ze przy niej mozna spoko czytac ksiazke w nocy ;) Zdjecia jak mozesz przeslij mi na priva razem z konfigiem i krotkim opisem kompa (co tam w srodku masz, OS, i.t.p) to zamieszcze je u siebie na stronie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Dawaj dawaj :) bo sam ciekaw jestem jak to świeci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Dawaj dawaj :) bo sam ciekaw jestem jak to świeci. Lisek uwierz mi zaj.... sir Afeen ma pokoj wielkosci gdzies okolo12m2 to caly ten pokoj jest oswietlony dak daje czadu ta katoda. Wyposazenie tez niczego sobie, wkladsz tylko do kompa podlaczasz zasilanie i wsio (wylacznik nawet jest w zestawie, trzeba tylko wyciac gdzies pod niego otwor) i stala sie jasnosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Witam. :D Tera ja sie wypowiem. Katodka naprawde jest git. Swieci chyba 2 razy jasniej od neona. Wieczorem jak swiatla pogasze to caly pokoj mam niebieski. Po bezposrednim kontakcie wzrokowym widzi sie w paski :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 no raczej ze zajebiscie swieci :), a ja wam powiem ze wlasnie czekam na przesylke z usa w ktorej bedzie katodka sunbeama - trojkolorowa :), i te all kolorki w jednej katodce hehhe, to dopiero bedzie wypas :D, aaa i niedlugo na MK pojawi sie ciekawy projekt przezroczystej budy z katodkami :), tak wiec jak dobrze pojdzie od 1 listoapada zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 no raczej ze zajebiscie swieci :), a ja wam powiem ze wlasnie czekam na przesylke z usa w ktorej bedzie katodka sunbeama - trojkolorowa :), i te all kolorki w jednej katodce hehhe, to dopiero bedzie wypas :D, aaa i niedlugo na MK pojawi sie ciekawy projekt przezroczystej budy z katodkami :), tak wiec jak dobrze pojdzie od 1 listoapada zapraszam Czekam na zdjecia z niecierpliwoscia. Co jest z wami, czemu sie tak guzdracie z Moded Kompz.net? :) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...