Skocz do zawartości
maciej

Zimna katoda

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie! Kupiłem zimna katodę z pc-tuning.pl - błękitna!

Świeci zajebiscie!!!! Zdjecia podrzuce do niedzieli :)

Dzieki za doradzenie :)

Super, sir Afeen juz ma te katode od jakiegos czasu i powiem Ci, ze przy niej mozna spoko czytac ksiazke w nocy ;)

Zdjecia jak mozesz przeslij mi na priva razem z konfigiem i krotkim opisem kompa (co tam w srodku masz, OS, i.t.p) to zamieszcze je u siebie na stronie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawaj dawaj :) bo sam ciekaw jestem jak to świeci.

Lisek uwierz mi zaj.... sir Afeen ma pokoj wielkosci gdzies okolo12m2 to caly ten pokoj jest oswietlony dak daje czadu ta katoda. Wyposazenie tez niczego sobie, wkladsz tylko do kompa podlaczasz zasilanie i wsio (wylacznik nawet jest w zestawie, trzeba tylko wyciac gdzies pod niego otwor) i stala sie jasnosc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no raczej ze zajebiscie swieci :), a ja wam powiem ze wlasnie czekam na przesylke z usa w ktorej bedzie katodka sunbeama - trojkolorowa :), i te all kolorki w jednej katodce hehhe, to dopiero bedzie wypas :D, aaa i niedlugo na MK pojawi sie ciekawy projekt przezroczystej budy z katodkami :), tak wiec jak dobrze pojdzie od 1 listoapada zapraszam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no raczej ze zajebiscie swieci :), a ja wam powiem ze wlasnie czekam na przesylke z usa w ktorej bedzie katodka sunbeama - trojkolorowa :), i te all kolorki w jednej katodce hehhe, to dopiero bedzie wypas :D, aaa i niedlugo  na MK pojawi sie ciekawy projekt przezroczystej budy z katodkami :), tak wiec jak dobrze pojdzie od 1 listoapada zapraszam

Czekam na zdjecia z niecierpliwoscia. Co jest z wami, czemu sie tak guzdracie z Moded Kompz.net? :) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...