Skocz do zawartości
dbdrag

ostrzeżenie przed MEDIA-TECH

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zamówiłem w sieci głosniki z media -tech MT331A ARIE 5,1. Pierwsze podłączenie włączam i co niesamowite trzaski mówie co jest sprawdzam podłączenie jest prawidłowe, ale ruszyłem główny sterownik z potencjometrami i zaczeło grac ,ruszam jeszcze raz znowu trzaski więc rozkreciłem pudło pal licho gwarancje i poprawiłem wszystkie połączenia po swojemu i już zaczeło grac bez żadnych niespodzianek wsztrząsowych.Do czego zmierzam z dzwięku jak za takie pięniądze jestem zadowolony jest naprawde na przyzwoitym poziomie.Ale główne urządzenie sterujące jest nie doprzyjęcia pod względem jakosci wykonania wszystkie potencjometry a jest ich 5 podczas kręcenia trą o obudowe?????? ,a dioda sygnalizująca włączenie mróga w rytm muzyki już od połowy skali (za słaby zasilacz) . Więc ogólnie jeżeli tak wszystkie wyroby tej firmy są wykonane jak mój zestaw głosników to omijac wyroby tej firmy wielkim łukiem bo to tatalny chłam jezeli chodzi o jakosc wykonania( zestaw głosników który miałem do tej pory a miał on 6 lat pod względem wykonania był lepszy o 300% . Myslałem iż postęp dokonuje się w każdej dziedzinie a jednak się myliłem . Zestaw ten kosztuje 230 zł szkoda kasy. Nie polecam :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a crative fps1600(moge sie mylić co do modelu) kosztuje jakieś 260zł. nie warto było dołożyć??? no ale byś miał 4,1 a nie 5,1...

hehe a ja tera uzywam pada media techa mt155 - wcale taki zł nie jest... grać sie da ale na driverach od jakiegoś 3 logica

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a crative fps1600(moge sie mylić co do modelu) kosztuje jakieś 260zł. nie warto było dołożyć??? no ale byś miał 4,1 a nie 5,1...

Ten zestaw Creative naprwade ladnie gra, ma zamiar sobie taki sprawic za jakis czas, na razie mam SAMSUNG 2.1 SMS-5100, te glosniczki tez zaj... graja i Bas jest fajny ;)

NO BASS NO FUN!!!

Ready for Action

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam mysza optycznego i klawiature bezprzewodowa MediaTecha wlasnie. Oba urzadzenia pracuja bez zastrzezen a klawiatura jest wykonana bardzo solidnie. Wole zdecydowanie ja od jakiegokolwiek Logitecha. A glosniki komputerowe do jak dla mnie zawsze byla pomylka tak naprawde.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam mysza optycznego i klawiature bezprzewodowa MediaTecha wlasnie. Oba urzadzenia pracuja bez zastrzezen a klawiatura jest wykonana bardzo solidnie. Wole zdecydowanie ja od jakiegokolwiek Logitecha. A glosniki komputerowe do jak dla mnie zawsze byla pomylka tak naprawde.

A ja dokładnie na odwrót. Klawiaturki Logitecha nie zamieniłbym nigdy na nic innego (podobnie jak 6(!) letniej myszki Microsoftu :D). A głośniczki mam całkiem fajne od Media - Techa i jestem zadowolony (cóż audiofilem nie jestem ;)) - mi zdecydowanie wystarczą zwłaszcza, że cały czas mam do nich podłączone radio :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja logitecha tez bym nie zamienil na nic innego. Mam myszke bezprzewodowa juz o 2 lat i jest the best!. Logitech daje 5 latek gwarancji na niektore rzeczy. Zbieram teraz na zestawik. Klawka = mysza optyczna bezprzewodowe w kolorze czarnym. Wymiataja. 500 zl - ach ta cena,chyba nigdy nie uzbieram :(

Mam klawiature media techa czarna i jak narazie jest Ok. Pozdraiwma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a  crative fps1600(moge sie mylić co do modelu) kosztuje jakieś 260zł. nie warto było dołożyć??? no ale byś miał 4,1 a nie 5,1... 

hehe a ja tera uzywam pada media techa mt155 - wcale taki zł nie jest... grać sie da ale na driverach od jakiegoś 3 logica

ja mam kierownice Logic 3 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dokładnie na odwrót. Klawiaturki Logitecha nie zamieniłbym nigdy na nic innego (podobnie jak 6(!) letniej myszki Microsoftu :D). A głośniczki mam całkiem fajne od Media - Techa i jestem zadowolony (cóż audiofilem nie jestem ;)) - mi zdecydowanie wystarczą zwłaszcza, że cały czas mam do nich podłączone radio :D

ŚWIĘTE SŁOWA!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten zestaw Creative naprwade ladnie gra, ma zamiar sobie taki sprawic za jakis czas, na razie mam SAMSUNG 2.1 SMS-5100, te glosniczki tez zaj... graja i Bas jest fajny ;)

NO BASS NO FUN!!!

Ready for Action

Też mam te głośniki. Basy rzeczywiście są mocne, ale niestety SubWoofer ma za mały głośnik i jak utwór ma gorzszą jakość, to jest więcej pierdzenia niż basów (jeśli wiecie co mam na myśli).

Kiedyś miałem okazję posłuchać zestawu Creative'a 4.1 (jakiegoś taniego - chyba fps1600) i byłem na prawdę pod wrażeniem - ustawiłem basy i głośność na max i SubWoofer nawet nie zapierdział, mimo, że był przeciążony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...