dbdrag Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Ostatnio zamówiłem w sieci głosniki z media -tech MT331A ARIE 5,1. Pierwsze podłączenie włączam i co niesamowite trzaski mówie co jest sprawdzam podłączenie jest prawidłowe, ale ruszyłem główny sterownik z potencjometrami i zaczeło grac ,ruszam jeszcze raz znowu trzaski więc rozkreciłem pudło pal licho gwarancje i poprawiłem wszystkie połączenia po swojemu i już zaczeło grac bez żadnych niespodzianek wsztrząsowych.Do czego zmierzam z dzwięku jak za takie pięniądze jestem zadowolony jest naprawde na przyzwoitym poziomie.Ale główne urządzenie sterujące jest nie doprzyjęcia pod względem jakosci wykonania wszystkie potencjometry a jest ich 5 podczas kręcenia trą o obudowe?????? ,a dioda sygnalizująca włączenie mróga w rytm muzyki już od połowy skali (za słaby zasilacz) . Więc ogólnie jeżeli tak wszystkie wyroby tej firmy są wykonane jak mój zestaw głosników to omijac wyroby tej firmy wielkim łukiem bo to tatalny chłam jezeli chodzi o jakosc wykonania( zestaw głosników który miałem do tej pory a miał on 6 lat pod względem wykonania był lepszy o 300% . Myslałem iż postęp dokonuje się w każdej dziedzinie a jednak się myliłem . Zestaw ten kosztuje 230 zł szkoda kasy. Nie polecam :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 a crative fps1600(moge sie mylić co do modelu) kosztuje jakieś 260zł. nie warto było dołożyć??? no ale byś miał 4,1 a nie 5,1... hehe a ja tera uzywam pada media techa mt155 - wcale taki zł nie jest... grać sie da ale na driverach od jakiegoś 3 logica Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 a crative fps1600(moge sie mylić co do modelu) kosztuje jakieś 260zł. nie warto było dołożyć??? no ale byś miał 4,1 a nie 5,1...Ten zestaw Creative naprwade ladnie gra, ma zamiar sobie taki sprawic za jakis czas, na razie mam SAMSUNG 2.1 SMS-5100, te glosniczki tez zaj... graja i Bas jest fajny ;) NO BASS NO FUN!!! Ready for Action Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 ja tam wole moje 2x Altus (te glosnikii jakis wzmacniacz no name sa starsze odemnie 8O ) 140W i 2x Interact 7.5W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Ja mam mysza optycznego i klawiature bezprzewodowa MediaTecha wlasnie. Oba urzadzenia pracuja bez zastrzezen a klawiatura jest wykonana bardzo solidnie. Wole zdecydowanie ja od jakiegokolwiek Logitecha. A glosniki komputerowe do jak dla mnie zawsze byla pomylka tak naprawde. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Ja mam mysza optycznego i klawiature bezprzewodowa MediaTecha wlasnie. Oba urzadzenia pracuja bez zastrzezen a klawiatura jest wykonana bardzo solidnie. Wole zdecydowanie ja od jakiegokolwiek Logitecha. A glosniki komputerowe do jak dla mnie zawsze byla pomylka tak naprawde. A ja dokładnie na odwrót. Klawiaturki Logitecha nie zamieniłbym nigdy na nic innego (podobnie jak 6(!) letniej myszki Microsoftu :D). A głośniczki mam całkiem fajne od Media - Techa i jestem zadowolony (cóż audiofilem nie jestem ;)) - mi zdecydowanie wystarczą zwłaszcza, że cały czas mam do nich podłączone radio :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Ja logitecha tez bym nie zamienil na nic innego. Mam myszke bezprzewodowa juz o 2 lat i jest the best!. Logitech daje 5 latek gwarancji na niektore rzeczy. Zbieram teraz na zestawik. Klawka = mysza optyczna bezprzewodowe w kolorze czarnym. Wymiataja. 500 zl - ach ta cena,chyba nigdy nie uzbieram :( Mam klawiature media techa czarna i jak narazie jest Ok. Pozdraiwma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 a crative fps1600(moge sie mylić co do modelu) kosztuje jakieś 260zł. nie warto było dołożyć??? no ale byś miał 4,1 a nie 5,1... hehe a ja tera uzywam pada media techa mt155 - wcale taki zł nie jest... grać sie da ale na driverach od jakiegoś 3 logica ja mam kierownice Logic 3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Nie wszystkie produkty mt są takie słabe ja mam klawiaturke MT128 i myszke MT107... wszystko jest poprostu full wypas... i moge polecic... myszke i tak zmienie na dual optical bo ta jest wirless optical... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Ja mam mysza optycznego i klawiature bezprzewodowa MediaTecha wlasnie. Oba urzadzenia pracuja bez zastrzezen a klawiatura jest wykonana bardzo solidnie. Wole zdecydowanie ja od jakiegokolwiek Logitecha. A glosniki komputerowe do jak dla mnie zawsze byla pomylka tak naprawde. A ja dokładnie na odwrót. Klawiaturki Logitecha nie zamieniłbym nigdy na nic innego (podobnie jak 6(!) letniej myszki Microsoftu :D). A głośniczki mam całkiem fajne od Media - Techa i jestem zadowolony (cóż audiofilem nie jestem ;)) - mi zdecydowanie wystarczą zwłaszcza, że cały czas mam do nich podłączone radio :D ŚWIĘTE SŁOWA!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 a crative fps1600(moge sie mylić co do modelu) kosztuje jakieś 260zł. nie warto było dołożyć??? no ale byś miał 4,1 a nie 5,1...Ten zestaw Creative naprwade ladnie gra, ma zamiar sobie taki sprawic za jakis czas, na razie mam SAMSUNG 2.1 SMS-5100, te glosniczki tez zaj... graja i Bas jest fajny ;) NO BASS NO FUN!!! Ready for Action Też mam te głośniki. Basy rzeczywiście są mocne, ale niestety SubWoofer ma za mały głośnik i jak utwór ma gorzszą jakość, to jest więcej pierdzenia niż basów (jeśli wiecie co mam na myśli). Kiedyś miałem okazję posłuchać zestawu Creative'a 4.1 (jakiegoś taniego - chyba fps1600) i byłem na prawdę pod wrażeniem - ustawiłem basy i głośność na max i SubWoofer nawet nie zapierdział, mimo, że był przeciążony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...