pepsiPL Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Witam. Mam problem z Apache na Slackware Linux 8.1 Nie wiem jak ustawić, żeby apache pokazywał zawartość Katalogu w katalogu głównym uzytkownika, np: Uzytkownik ~test ma pliki w katalog ~test/public_html/files/ i wpisujac w przegladarce http://127.0.0.1/~test/files/ apache informuje mnie o braku dostempu. A jak zrobic zeby byla wyswietlana zawartosc katalogu /files w ktorym nie ma pliku index, tylko np sa obrazki? Prosze o pomoc !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Witam. Mam problem z Apache na Slackware Linux 8.1 Nie wiem jak ustawić, żeby apache pokazywał zawartość Katalogu w katalogu głównym uzytkownika, np: Uzytkownik ~test ma pliki w katalog ~test/public_html/files/ i wpisujac w przegladarce 1357103[/snapback] prawa katalogu przynajmniej na rx dla apacha, i poczytaj o module mod_autoindex. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 I o mod_słownik. _DOSTĘPU_. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...