asiunia Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 mam jeszcze jeden problem. mam telefon Motorole E365 i chce sciagnac z niej na komputer zdjecia. mam wszystkie oprogramowania a komputer widzi ten telefon jako mysz szeregowa i ta normalna przestaje dzialac. co robic?? jak zrobic zeby komputer widzial ten telefon jako telefon a nie mysz?? pomocy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Poda mobo. Kabel czy IRda (raczej kabel, jeśli tak to jaki? (pewnie jakis z zestawu ale tu strzelam:)). Jakiesz masz stery do mobo? Sprawdzałaś na innym oprogramowaniu?? Moze na innej wersji jest OK. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 zainstaluj odpowiednie sterowniki do tej motki :P powinno pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...