Wiewiur Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Dzisiaj dokupiłem sobie 128 SDRamu i miałem już 256 gdy włoże obydwa ramy zaczyna sie wszystko kaszanić, jakiś błąd rejestru niebieski ekran przy wejściu i reset. Gdy włoże samo 128 wszystko jest ok. Oco chodzi czemu nie chcądziałać razem??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 a na jakie szyny sa pamieci jakie wartosci tymingow t iakie tam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 W taki razie wloz tylko ta nowa kostke i daj na defoult w Biosie , jezeli nadal beda bledy to kostka do wymiany !!! . Jezeli nie bedzie bledow, to pokombinuj z obsadzaniem dwoch kostek w roznych bankach . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capoeira Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 wiury sprubuj wlorzyć te kości do 2 i 3 banku a nie pierwszego i drugiego ,jak miałem mojego pII to miałem 64 i 128mb zacholere obok siebie niechodziły jak wlorzylem 64 za piersze a 128 do 3 banku to było ok. poobnirzaj czasy dostępu morze pomorze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capoeira Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 fajny masz ten obrazek AMD tylko te 850 niepasuje:))))))))))))))))))))))))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewiur Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Posprawdzałem i ramy działają ze sobą tylko wtedy kiedy są ustwione na Pc 100 na 133 sie kaszani. Co o tym myślicie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Posprawdzałem i ramy działają ze sobą tylko wtedy kiedy są ustwione na Pc 100 na 133 sie kaszani. Co o tym myślicie??jaki masz dokladnie konfig, mobo jakie i proc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Posprawdzałem i ramy działają ze sobą tylko wtedy kiedy są ustwione na Pc 100 na 133 sie kaszani. Co o tym myślicie?? Może poprostu kupiłes PC-100MHz, a nie 133 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capoeira Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 nie on kupił pc 133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capoeira Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 ej wiury z ilu stron masz kości? czy te stare mają tesz potej samej/samych stronach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capoeira Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 na poniedziałek przynieś mi tą grafe na PCI byle jaką OOOOOOOOOOOOKKKKKKKKK???????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 To musi byc jedna z tych kosci zwalona bo mialem identyczn sytuacje i zmiana kosci na inna pomogla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewiur Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Kość jest prawdopodobnie pc133 i w obydwu kościach pamięci są po tej samej stronie(capoeira) a nie chce żeby one pracowaly na 100 bo o wiele wolniej działa komputer. Więdz co jechać do serwisu żeby wymienili czy jest jakiś sposób?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewiur Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 A i ciekawe która kość jest zała ta stara czy nowa?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capoeira Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 wiury przyskocz jutro na trening Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Dzisiaj dokupiłem sobie 128 SDRamu i miałem już 256 gdy włoże obydwa ramy zaczyna sie wszystko kaszanić, jakiś błąd rejestru niebieski ekran przy wejściu i reset. Gdy włoże samo 128 wszystko jest ok. Oco chodzi czemu nie chcądziałać razem??? a moze powiesz jaka masz plyte glowna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Małe pytanko ;) sorx ,że tu,ale nie chce zbytnio śmiecić,a sie doszukac nie moge ;( - czym "podkrecić" ram... tzn podwyżyszyć do z np 133 na wiecej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewiur Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Płyte na płycie ECS K7VZA ver.3 :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Płyte na płycie ECS K7VZA ver.3 :roll:kurcze mialem taka i 3 rozne kosci i bylo OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewiur Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Byłem w serwisie gwaranca jeto nie ujmuje bo ram jest dobry :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Byłem w serwisie gwaranca jeto nie ujmuje bo ram jest dobry :cry:to mogles poprosic zeby ci wymienili na inna kosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewiur Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Niemieli innych tylko takie a wymiana tych na te same niema sensu. Czy zmiana FSB na procku ma jakiś wpływ na ram?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 mozliwe ze uszkodziło ci sie to 256 ramu i teraz kicha idz na gware i nie go sprawdzą albo sam ściągnij jakiś tester teh tak kiedyś miałem i to własśnie było kość popsuta a jush chciałem kompa unicestwić :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewiur Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Niech ktoś mi powie czy zmiana Fsb ma wpływ na ram?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenpunkt Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 byc może jedna (albo obie) z tych pamięci są dwustronne (double bank) i wskutek zbyt dużych opóźnień nie chcą chodzić na 133 - przerabiałem to kilka razy, ale... 2 lata temu na Duronie 650. Wiele osób miało taki problem. Pozostaje ci wymienić ram lub ustawić 100 CL2, chyba że któraś z tych kości nie chce tak chodzić wtedy CL3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewiur Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Jutro kumpel mi przyniesie inny ram, zobacze co będzie. Jak to nie pomoże to spale kompa albo sprzedam te i kupie jedno 256. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...