p3dzi0r Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Cze , mam dostemp do jakiejs tam precyzyjnej frazary i zaplace gosciowi za wykonanie waterblocka (mam juz jeden ze slimakiem kwadratowym ale pujdzie na odsprzedaż) i potrzebuje wymiary tego cuda , a na stronie producenta silverprop.com ale tam nic niema :(. A mi sie choelra to podoba i zamuwie sobie ugoscia zeby to zrobil , potrzebuje tyko wymiaruw :) (jak ktos znajdzie prosze niech mi wysle projekcik w cadzie lub w czyms innym , skonwertowanym do jpega lub gifa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 a nie mozesz sam rozrysowac sobie i wymierzyc poza tym jak koles ma techniczne wyksztalcenie pokaz my jaki masz wymiar socket i ten rysunek to sie skapnie sam za dodatkowe pifko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Fajny bloczek, ale spore opory musi stwarzać. pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Chyba lepiej by było gdyby wszystkie kanty miał zaokrąglone... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 To samo powiedziałem, jak mi go ktoś po raz pierwszy pokazywał, ale ktoś inny mi wtedy wytłumaczył, że właśnie im większe opory ma woda w bloku, tym lepiej.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 zajebisty bloczek ..ciekawe ile nowy taki kosztuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Masz tutaj glowne wymiary tego ustrojstwa 80mm x 76mm. Teraz tylko musisz zrobic sobie siatke z perspektywy i nalozyc na bloczek. potem tylko bierzesz wymiary przerysowujesz i juz masz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...