zaba1978 Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Witam Powoli przymierzam sie do kupna chlodzenia wodnego i chce poznac Wasza opinie do takiego kompletu:My Webpage+taki oto blok:My Webpage model 1A-HV4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadrysek Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Przy takim zapasie gotówki to by starczyło na Black Ice Extreme 3 i Storm G4 więc IMHO nie warto :P ale ja się nie znam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 yyy... tyle kasy? Czlowieku zastanow sie nad zakupem czesci do zlozenia. Chlodnice kupisz wydajniejsza, pompke jaka sobie tylko zyczysz cicha/wydajna, blok na swojego procka X2P- przeciez nalezy wspierc rodzima produkcje :) Za taka kase, to moglbys kupc rowniez blok na GPU i NB, a nawet jak nie, to pomysl ile kasy zaoszczedzisz... Imho bez sensu wydawac tyle kasy, jak mozesz zlozyc cos taniej, a wcale nie powiedziane ze gorszej jaksoci. Napewno bedziesz mial wtedy wiecej mozliwosci ulozenia chlodnicy i pompki niz w takim gotowym zestawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Male sprostowanie za cene 180 euro mam wszystko pompka,chlodnica,blok na cpu,weze,kroćce,wentyle i zbiornik wyrownawczy.Wlasnie taki zestaw mi odpowiada ze wzgledu na brak miejsca w mojej obudowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Co nie zmienia faktu ze za cene 180 Ojro (ok. 720PLN) zlozylbys cos duzo fajniejszego. A mala ilosc miejsca wcale nie bylaby taka przeszkoda. Zreszta jak napsialem wczesniej, gdybyys kupowal wszytko osobno lepiej bys na tym wyszedl, bo sam bys mogl ingerowac w ulozenie nagrzewnicy i pompki, a tak to jestes z lekka skazany na taki a nie inny uklad. Za taka kase mialbys cos duzo fajniejszego niz tamten zestaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 (edytowane) skoro ci takie odpowiada to bierz moja opinia: [ciach!] o wielkie za cene 180 euro można złozyc dobry zesatw który nie koniecznie musi być w obudowie Edytowane 31 Marca 2005 przez MeGaMuCieK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...