jdd Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 hej, właśnie będę się zabierał za instalowanie 80 na nf7s i b xp 2500+, jak narazie zrobiłem test na ukruszonym duronie by mieć pewność, że wszystko będzie ok, lecz zauważyłem, że gdy chciałem już włożyć wiatrak to opadł on na soket i rdzeń przyjął na siebie jego ciężar, co prawda duron jakoś to jeszcze zniósł, ale zastanawia mnie czy przed przykręceniem śrub wiatrak ma ot tak leżeć na jądrze ? jak poznam, że styka się to tak akuratnie z jądrem, jak nie da rady zobaczyć tego z boku ? będe wdzięczny za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 ja tam odrazu nalozylem paste na procka (moja 1 zmiana chlodzenia) i polozylem wiatrak ktory sie slizgal na pascie... przykrecilem i bylo po sprawie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Rób dokładnie tak jak w instrukcji, a nic się nie stanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...