marcinsz0 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 kupilem w USA parę rzeczy w sklepie i mam problem ,płace za to kartą kredytową ,musze zadzwonic do sklepu i podac numer karty/niestety online sie nie dało tego załatwic / i teraz problem ,nie chce aby moj numer karty ktos przechwycił a wiadomo ze rózne sie rzeczy dzieją ,wiem ze sklep ma polaczenie szyfrowane ,ale ja dzwonie z polski wiec rozmowa pewnie przez kilku posredników przechodzi ,no i mam obawy :( Jak tanio i bezpiecznie to załatwic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 paranoja? ;) dzwoń, twardym trza być nie miętkim polecam e-fon z firmy siec t2 ale tu wymagana rejestracja, ale też 1 zł do wykorzystania - jak zmieścisz sie w dwóch minutach to masz telefon za darmo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 hmmm.. tlenem, gadu-gadu telefonem, skype i wieloma innymi :P napewno wyjdzie taniej niz w t psa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Co to za karta? Z polskiego banku? Nie zdziw sie gdy powiedza, ze nie moga honorowac tej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...