HardStyler Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam (dla starych wyjadaczy - to ja B3T0N ), otoz od jakiegos czasu piszę prace dyplomowa o chlodzeniu wodnym - tytul pracy "Chlodzenie cieczą systemów komputerowych" i jestem na etapie zdobywania i kupna poszczegolnych elementow - skompletowalem juz nagrzewnicę od kadetta, blok i pompe , jednak brakuje mi dwóch najistotniejszej czesci aby zwizualizowac cale to WC - mianowicie plyte glowna na ktorej by byl przymocowany bloczek apeluje do Was - czy bylby tutaj ktos dobrego serca i odstapil mi jakas uszkodzona nie nadajaca sie do naprawy plyte glowna pod socket A ? - moze to byc byle jaki szmelc -byle by mialo to dziury wokol socketa, bo mocowanie bloku jest na dziury- tylko zeby wizualnie nie bylo widac spalen :) moge sie odwdzieczyc za to zrobieniem jakiejs grafiki, pomoc przy php + mySQL itd itd - moge pomoc w wielu dziedzinach i wykonac cos w wielu dziedzinach :) naprawde po skonczeniu montowania ukladu pokaze zdjecia ze mobo poszlo na wlasciwe cele :) czekam na odzew z Waszej strony pozdrawiam Edytowane 1 Kwietnia 2005 przez HardStyler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 cześć, jakby co, to ja mam na zbyciu płytkę Chaintech 7VJD2. Dziury ma. Ma też napuchnięte kondziorki. Jak jesteś zainteresowany, to wyślę Ci foto. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 W jakim to mieście? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ath Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Na allegro mozna za grosze kupic jakas uszkodzona, wystarczy poszukac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Moge oddac jakies stare mobo Mercury :D ma to dziury, ale troche pochlastana (kabelki sobie na niej lutowalem, zeby sie wprawic do Vmodow) i chyba ma SB ubrodzony Thermopoxem :D. Jak cos to PW do mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...