TomekB Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam wykupiłem sobie domenę i mam problem z jej skonfigurowaniem. w panelu administracyjnym dane wpisalem tak: adres IP podalem ten na ktorym stoi serwer www. ale po wpisaniu adresu www.domena.pl w przegladarce otwiera sie tylko strona firmy w ktorej wykupilem domene. W tym panelu jest tez opcja przekierowania prostego i z maskowaniem. Przy przekierowaniu prostym po wpisaniu do przegladarki adresu www.domena.pl otwiera sie wlasciwa strona, ale w pasku adresu widac jej adres IP. zamiast nazwy www.domena.pl A kiedy uaktywnie przekerowanie maskowane do po wpisaniu adresu www.domena.pl otwiera sie czysta strona z cyfrą "1" w lewym górnym rogu. Nie wiem co robie źle. A moze trzeba troche poczekac i zacznie to wszystko działać ? Firma u której wykupiłem domene gwarantuje mi: # bezpłatne parkowanie domen # utrzymanie domeny na DNS'ach # bezpłatne przekierowanie Z góry dzieki za pomoc Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez TomekB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 a ta www.domena.pl to napewno jest ta nazwa domeny którą wykupowałeś? czas propagacji domeny to z reguły około 24 godzin, więc moze warto poczekać.... a jak nie to skontaktuj sie z firmą w której to wykupiłeś, napewno ci pomogą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...