Mikelos Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) witam mam neo+ a do tego ZA i avasta a pytanie jest takie: co kilka, kilkanascie, kilkadziesiat sekund sa logi blokowane przez ZA a 95% z nich to uzytkownicy neo... czy to normalne? bardzo mi to nie przeszkadza (bo wyglada ze ZA spelnia swoje zadanie :) ) pytam z ciekawosci... PS. nie wiem czy w dobrym dziale to napisalem... :oops: Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Z czego korzystasz, ze tak ich blokuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Z czego korzystasz, ze tak ich blokuje? 1371006[/snapback] mozesz sprecyzowac pytanie?? bo nie wiem co masz na mysli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Korzystasz z jakiegos P2P, ze tak ci blokuje tych klientow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Korzystasz z jakiegos P2P, ze tak ci blokuje tych klientow? 1375171[/snapback] a w zyciu... moj net jest do www i do grania (troche), czasami cos sciagne ale to glownie jakies programiki z www, zadnego kazaa, dc++ i tym podobnych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...