pasożyt Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Witam Mam takie pytanie-kupilem ostatnio przelotke do podlaczenia joypada z konsoli psx-pc, ktora sie podlacza do wejscia usb. Na tej przelotce jest dioda,ktora nawet po wylaczeniu komputera sie swieci- i pytanie- czy to jest normalne ze przy wylaczonym komputerze caly czas jest podawane zasilanie na gniazdo usb? No i czy w takim razie zasilacz pracuje normalnie jak w stanie spoczynku,czy pracuje inaczej ,bo podaje napiecie na tą przelotke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ja mam tak z ładowarką usb do mojej komórki wyłączasz kompa a ona dalej ładuje :-) wiatraki na zasilce sie nie kręcą bo to chyba jest takie małe obciążenie że nie muszą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Pamietajcie, ze po wylaczeniu kompa plyta glowna jest caly czas pod napieciem (najlepiej to widac na plytach Asusa, ktore maja diode informujaca o podlaczonym zasilaniu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 ja mam tak z ładowarką usb do mojej komórki wyłączasz kompa a ona dalej ładuje :-) wiatraki na zasilce sie nie kręcą bo to chyba jest takie małe obciążenie że nie muszą 1364800[/snapback] nie no :P az wstydze sie to skomentowac :P :P :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 ale ja nie dam rady się powstrzymać - lol :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 po to jest linia +5v sb czy cos w tym stylu,by zasilać te porty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasożyt Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 ^ aaa nareszcie jakas konkretna odpowiedz ;) Czyli rozumiem ze ta linia +5v sb jest standartowo i zawsze wlaczona , nawet jak komputer jest wylaczony? no to by mialo sens,bo w specyfikacji chiefteca pisze ze na tą linie idzie max 2 ampery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Duzo zalezy tu od plyty glownej. NIektore plyty nie daja napiecia na porty USB po wylaczeniu kompa a niektore daja. Moj Epox np. nie daje pradu ale juz asrock kumpla daje i mu sie caly czas mysz swieci jak nie wylaczy listy albo zasilacza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...