Darks Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Potrzebne są mi ustawienia do dysków twardych Seagate : Model : ST320420A (20,4 GB) i Model: ST38410A (8,4 GB) Potrzebne mi są info na teamt ustawień w biosie. Z góry THX Nie podawajcie ustawień jakie sa na stronach www ( w tym że www.seagate.com ) Sprawdzałem nie są dobre. Ustawienia które sa na dyskach też mi nie pasują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Wybacz, ale jakieś "dziwne" jest to Twoje pytanie :? Trochę jaśniej Jaśnie Panie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Trzeba sie troche znać na tematyce. Chodzi mi o ustawienia w biosie tzn. ile macie Cyl, Heads , oraz sect i to wszystko jaśniej nie potrafie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 a nie wystaczy to co jest ustawione zawsze domyslnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Czytaj cały temat ! Napisałem że AUTO nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...