Pageup Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Czy da się zrobić z tego athlona wersje mobilną?? Athlon 1400 (jądro thunderbird) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Niezłe fsb na tym tanderbirdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Czy da się zrobić z tego athlona wersje mobilną?? Athlon 1400 (jądro thunderbird) 1365393[/snapback] A poświęciłeś choć 5min żeby poszukać informacji o tym? Chyba nie bo tak to byś nie zadawał tego pytania. Jeżeli chodzi Ci o PowerNow to nie. A na przyszłość to szukaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidzama1x Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Power Now odpada ale co do FSB to nawet cacy :0 szkoda że na moim tak nie chodzi :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 hm trochę szukałem i jeśli gdzieś było to sorrki za załozenie tematu. Chciał bym go móc poprostu wsadzić do laptopa tego proca a desktopy nie chcą w nim wchodzic :/ hehe z fsb eksperymentowałem bo mi mnożnik nie chodził wysoki :) i tak staneło na 206 :D ale dalej to juz ramy nie wyrabiają (kiedyś walnołem 215 ale na CL 3.0 ale po paru godzinach prime się wywala). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Power Now odpada ale co do FSB to nawet cacy :0 szkoda że na moim tak nie chodzi :( 1365985[/snapback] bo ty masz kiczowata palme a on ma birda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...