Dijkstra Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Wie ktoś może jak wygląda praca z tą kartą na chipsecie innym niż intela? Producent podaje: G450-based PCI graphics cards are recommended for computers with Intel chipsets. With non-Intel chipsets, features and performance may be limited. Specifically, the bus mastering feature may not be supported and, as a result, the DualHead DVDMax feature may not be supported and OpenGL acceleration may not be available. A ja mam stareńką VIA KT100 i przymierzam się do stareńkiego matroxa - 3D nie używam, natomiast poprawa jakości 2D by mnie urządzała. Ktoś jakąś praktykę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Ja mam w 2 kompie (A650 na MB VIA) teraz wlasnie G450 i chodzi bez najmniejszego problemu. DualHead dziala (mam TV-out kabelek), w gierki nie gram na nim wiec tutaj nie pomoge. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Ja mam w 2 kompie (A650 na MB VIA) teraz wlasnie G450 i chodzi bez najmniejszego problemu. DualHead dziala (mam TV-out kabelek), w gierki nie gram na nim wiec tutaj nie pomoge. 1374777[/snapback] Dzięli, ale czy działa funkcja DVDmax? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...