mkl Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Szare logo, zdjecia papieza na stronie glownej, brak avatarow. Przystosowaliscie sie. I za to macie plusa poniewaz np. forum eksperta tak nie zrobilo. Chwala wam za to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 moim zdaniem jest w tym trochę przesady, ponieważ nie wszyscy są katolikami czy nawet chrześcijanami i nie moga być oni tak traktowani osobiście nie uważam się za chrześcijanina i wcale się tego nie wstydzę, ale dziwi mnie, że 99% instytucji w kraju reaguje taką głęboką żałobą niektóre aspekty tejże żałoby krzywdzą mnie bezpośrednio jako niewierzącego, lecz postaram sie być cierpliwym i wytrwać w spokoju czas żałoby wszystkim, którzy pogrążeni są w żałobie serdecznie współczuję, sam jako Polak straciłem wielkiego rodaka, pozostaje tylko myśl, że Jemu jest teraz lepiej tam gdzie jest - bez względu w co kto wierzy pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 sailence, ale zauważ tu nie chodzi nawet o religie, ale o Człowieka, Wielkiego Rodaka, który nie wątpliwie zrobił tyle dla nas, Polaków i chwała Mu za to. No a zdjęcia ładne wybraliście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 wiem, wspomniałem też o tym tylko ja żyłem w przekonaniu, że załobę nosi się w sercu a nie na ustach... pozdrawiam jeszcze raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 No i sie dogadaliscie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...