Aurora001 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Mam sluchawki bezprzewodowe takie jak w temacie. Sa imho b.dobre itd. ale mam jeden problem z nimi. Posiadaja jakas funkcje w nadajniku ktory kiedy nie otrzymuje przez jakis czas zadnego dzwieku to sie wylacza i w sluchawkach zaczyna szumiec az do momentu kiedy bedzie sygnal. Ale tu jest haczyk Poniewaz sluza mi one do gry w Cs'a to czesto na cw jest przez jakis czas cisza jak wszyscy sie skradaja blablabla i sluchawki mi sie wylaczaja i dopiero po jakims czasie 1 sekundy nadajnik potrafi zaskoczyc jak cos slychac... Co zrobic zeby temu zapobiec. Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Nie dam tematowi umrzec :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 może cały czas jakaś cichutka muza ?? po wys częstotliwosciach ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...