--Noe-- Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Szukam jak najlepszej płyty głownej pod Athlona 3200+. Interesuje mnie stabilność, łatwe podkręcanie no i cena w granicach rozsądku :) A jakie wy macie Pł.Gł pod Athlony i jak o nich myślicie? (o pł.gł) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 ale lol , a o jaki soket ci chodzi ?? A , 754 , 939 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--Noe-- Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Pod socket A :P:p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 DFI LP NF2 Abit NF7(S/SL) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Po co zalozyles dwa takie same tematy? :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--Noe-- Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Wiem sory, ale to przez przypadek! Naprawde, za 1 razem myślalem że mi nie zalożyło tematu no to zalożylem jeszcze raz no i się zrobily 2 :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 proponuje kupic 2500+ wrzucic na 200*11 a to wszystko oczywiscie na dfi NF2 ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 J/w ,a najlepiej to jeszcze 2500 mobile.Chyba,ze juz masz zakupionego tego 3200. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--Noe-- Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Nie mam zakupionego ale dlaczego nie 3200+ ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...