guru Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) mam mały problem,kupilem juz jakis czas temu komputer i prawde mowiac do niczego sie on nie nadaje a do tego zamiast AGPx8 mam w wlasciwosci->zaawansowane->GeForce 5200 mam AGPX4 mimo iz na rachunku mam X8. 1.Czy da sie to przestawic?Jezeli tak to gdzie? 2.Jak sprawdzic czy karta graficzna i płyta główna obsługuja AGPX8 (pomijajac instrukcje obsługi,bo jej nie mam) 3.Jaka jest roznica miedzy AGP X4 i X8 (moja karta do dokladniej GeForce FX 5200),czy jest roznica w szybkosci dzialania? Prosba o szybka odpowiedz, z gory dzieki za pomoc Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez guru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Witam. Wgraj sobie program Everest, lub Sis Sanndra. Z tego sie dowiesz o kompie wszystkiego. Najlepiej jak byś wiedział jaką masz płyte główną, bo może ona nie obsługuje AGP x8. Ale nie martw sie bo wydajność między x4 a x8 jest nie znaczna, AGP x8 to chwyt marketingowy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 karta obsługuje agp 8, ale nie wiemy jaką masz płytę gł.... dwa jak w biosie nie ustawiłeś agp 8 lub ona nie obsługuje agp 8 (wątpie) to się nie dziw.między agp8 a agp4 jest różnica 2%-5% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) widze że z forum NN doleciałeś już tutaj ;-) chćby everestem sprawdź jaką masz płytę ;-) różnica między agp 4 i 8x jest... minimalna Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezker Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Jezeli nie bedziesz mogl ustawic agpx8 to nie masz sie co martwic bo karta typu fx 5200 nie jest w stanie wykorzystac takiej przepustowosci.to tylko chwyt marketingowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 a instrukcje możesz znależdż na stronce producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...