turzol Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Co sadzicie o tej klawiaturce? Jest bezprzewodowa of course! wlasnie wylicytowalem taka na allegro. Moze ktos ma i uzytkuje i chcialby sie podzielic spostrzezeniami nt. jej pracy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Ja posiadywuje MT-126. To jest wersja radiowa tej klawiatury. Zaczne od wad: 1. Tragiczny "joystick" do sterowania mysza, zupelnie bezuzyteczny. 2. Klawiatura sie wylacza po paru seknudach nieuzywania, zaskakuje po chwili, wiec trzeba sie przyzwyczaic do tej bezwladnosci. Sama klawiatura jest bardzo solidna, uklad klawiszy bardzo podobny do notebooka, skok tez notebookowy, glosnosc nieco wieksza niz na notebooku. Wykonanie samej klawiatury jak dla mnie bez zarzutu, nic nie trzeszczy, klawisze precyzyjnie odlane, wszystko eleganckie. jako ze nie uzywam joysticka, bo i tak wole myszke a do bezwladnosci sie przyzwyczailem, to ta klawiatura jest dla mnie superhiper i nie zamienie jej na nic innego. Nie wiem, jak bedzie dzialac Twoj trackball i jaka bedzie "bezwladnosc" klawiatury. Same guziczki sa w kazdym razie super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Jeszcze jedno, klawiature mam ponad rok i uzywam jej codziennie po kilka godzin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...