Dobb Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 witam. mam pytanie odnosnie Soundblastera Audigy1 posiadam te wlasnie karte ktorą kupilem w wersji OEM bez cd. sterownik sciągnolem z sieci. Karta sprawuje sie znakomicie jednakze... Poniewaz uzywam zestawu glosników 5+1 zainstaniala potrzeba zinstalowania Surround Mixer no i.. tu pojawiają sie schody. gdyz jakiegokolwiek sterownika (LiveDrvUni-Pack(ENG).exe lub SMIX_PCAPP_2_00_52.exe) bym nie zainstalowal to mixer nie chce sie uruhomic... wyskakuje bląd o tresci CtDevcon.dll has returned error. i kaplica... nie mam kompletnie pomyslu jak rozwiązac ten problem dlatego zwracam sie z prosbą o podsuniecie jakiegos rozwiązania o ile takowe istnieje. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 o ile razy ja z tym plikiem walczyłem!Problem tkwi w jego wersji,ta widac nie pasuje płycie.Wystarczy podmienić ten plik z innego packa sterowników (starsze lub nowsze) u mnie to działało.(teraz używam kx to się tym nie przejmuje)Ten problem dotyczy o dziwo płyt pod amd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sight Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=66414 - poczytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 na bank wystarczy ten plik podmienić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobb Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 hah... no problem polega na tym ze u mnie po zainstalowaniu tego mixera wogle nie ma na dysku w windows/system32. (bo podejzewam ze tam powinien byc) tego pliku DLL w związku z czym dalej stoje w miejscu... zaraz zabieram sie za lekture driverheaven.net ehhh oraz rozwazam opcje zainstalowania sobie Kxów wlasnie... pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 on jest w share dll chyba w folderze creativa.Możnaby skopiować z wersji rozpakowanej mixera do tego folderu i podmienic go,zreszta nich komp go znajdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...