Ant_23 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 wcielo mi katalog zajmuje fizycznie miejsce na dysku ale nie ma mozliwosci zobaczenia go przez jaki kolwiek program do zarzadzania typu "win commander' czy choc by zwykly "moj komputer" - CO ROBIC I JAK ODZYSKAC KATALOG ?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenes Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 (edytowane) To mi smierdzi wirusem... przeskanuj dysk scanerami typu ad-aware, avast itp. A moze zaznaczyles zeby ten folder byl jako ukryty? :lol: Edytowane 5 Kwietnia 2005 przez Stenes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 wcielo mi katalog zajmuje fizycznie miejsce na dysku ale nie ma mozliwosci zobaczenia go przez jaki kolwiek program do zarzadzania typu "win commander' czy choc by zwykly "moj komputer" - CO ROBIC I JAK ODZYSKAC KATALOG ?? :mur: 1369492[/snapback] Odzyskaj przez program Handy Recovery link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant_23 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 sprobuje tym programikiem go odzyskac, i oczywiscie powiadomie o efekcie czy sie udalo czy nie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant_23 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 niestety fiasko program nie pomogl :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...