Mark Nazzal Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Ktoś mógłby mi powiedzieć ile wynosi temperatura ciekłego azotu (w przybliżeniu) ? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Ktoś mógłby mi powiedzieć ile wynosi temperatura ciekłego azotu (w przybliżeniu) ? Pozdrawiam. Chyba -293 C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 a to nie jest 0K ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 to co napisalem 0K czyli 0 kelwina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Ktoś mógłby mi powiedzieć ile wynosi temperatura ciekłego azotu (w przybliżeniu) ? Pozdrawiam. Chyba -293 CHehe :) Zdeka duzo. Jeszcze tego nie wiedziałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 o ile wiem to jeszcze nie osiagnieto pelnej temperatury 0k , a co tu dopiero mowiac o 293'C, o ile wiem to azot ma ~-200'C ale niewiem czy akurat dokladnie -200 ale napewno nie ponizej dwustu stopni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 - 273*C ani mniej , ani wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 czyli muwilem ze -293 to 0 Kelwina czyli 0 absolutne in niżej się nieda zejsc :) , wsadz do takiej temperatury jakis metal (najlepiej tytan) i puknij - rozsypie sie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 p3dzi0r ja tam wole pukac cos innego niz metal :( ale wiesz do niektorych spraw trzeba dorosnac :) A do calej reszty spryciarzy :) trzeba bylo na chemi siedziec grzecznie a nie uciekac i siare walic na lawce :) No i kolejny raz ktos sie wykazal zupelnym brakiem samodzielnosci :( W szkoach to powinni uczyc szukac najpierw :( Pokolenie nieudanych reform oswiaty :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...