Mikeft Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Wściekam się na mojego Winampa 5 bo jak go uruchamiam to mi się jakaś głupia biblioteka wyświetla i zaśmieca mi ekran.Wyłączam ją,jest looz,wyłączam Winampa,wchodze potem znów w niego a ona dalej.Ktoś wie jak wyłączyć tą bibliotekę na stałe? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 (edytowane) Odinstaluj i zainstaluj go ponownie, odznaczajac Media Library oraz Winamp Agent. Gdybys nie mial instalatora... http://download.nullsoft.com/winamp/client...music-7plus.exe Dziwne, ze sie pojawia po zamknieciu - musiales cos w opcjach ustawic. Edytowane 5 Kwietnia 2005 przez 2002JSQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Big THX for 2002JSQ.Już mnie nie będzie to denerwować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...