lolo Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Zaczęto prace nad PS3 i ma mieć 200x szybszy procesor :!: Ciekawe co im z tych planów wyjdzie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Oj wyjdzie, wyjdzie, im zawsze wychodzi :) PS3 zmiecie wszystko jak zawsze ps`y robiły. Pozatym to Xbox nieźle wtopił co nie :PPPPPPPPPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Sama skrzynka nie najgorsza (fajna graficzka) ale i tak PS rulez! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 PS3=2005 wiec bedziesz musial jeszcze troche poczekac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 fajny procek bedzie :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Co tu mowić- teraz gram tylko na PS2 i nie odstraszają mnie nawet drogie giery. Co do X'a to faktycznie , troche wtopil , ale mysle ze takiemu gigantowi jak M$ to nei zaszkodzi specjalnie. Co do graficzki na X'e to nic specjalnego, no oczywiscie ladna i szybka ale nie widzialem niczego co by mnie zszokowalo (PS2 mam od 1,5roku wiec sie przyzwyczailem). Także bardzo slaba sprzedaż, a wlaściwie jej brak na tajwanie daje po [gluteus maximus] M$ :D, przeciez to kolebka konsol. Japonia to samo. Ciekawe jak bedzie u nas ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 PS. widzicie moj emblemat ? Zgadnijcie kto na nim jest :D to dowiecie sie dlaczego kupilem PS2 :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 to jest chyba Jin Kazama tekken 4 a ja wole serie virtua fighter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...