Skocz do zawartości
Mikelos

Oprogramowanie Do Drukarki

Rekomendowane odpowiedzi

witam

mam takie urzadzanko: HP psc 2410 (tzw. combo czy jakos tak...) a do niego jakies tam oprogramowanie od obslugi skanera, drukarki itd... razem ze sterami. instalowalem to juz kilka razy i nie bylo problemu az do dzisiaj... najpierw nie dzialal skaner (wg mnie to problem byl z tym badziewnym softem ale mniejsza o to) wiec postanowilem tenze soft i stery przeinstalowac (wyczyscilem tez rejestr wiec nie bylo sladu po tym urzadzeniu)... cyrk zaczal sie przy ponownej probie instalacji. na poczatku lesi sprawdzanie systemu, przygotowanie do instalacji itp... gdy ma dochodzic juz do samej instalacji wywala mi komunikat o odmowie dostepu

komunikat wyglada tak:

http://img150.exs.cx/my.php?loc=img150&image=psc2aw.jpg

przypuszczam ze pojawi sie pytanie o wirusy itp wiec zapraszam tu:

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=125990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle, ze ciezko bedzie odpowiedziec na pytanie: "skad sie wzial ten niepocieszajacy komunikat'.

Osobiscie nie uznaje 'czyszczenia rejestru' tylko reinstall systemu [ghost]...

po po tym czyszczeniu czesto tak wlasnie jest ;)

1372488[/snapback]

szczerze to liczylem ze moze ktos sie spotkal juz z takim komunikatem i przypadkiem wie co z tym zrobic...

a co do czyszczenia rejestru to zrobilem to gdy tenze komunikat pojawil mi sie pierwszy lub drugi raz... a samo czyszczenie zrobilem za pomoca RegCleanera wiec raczej nic nie popsulem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi