Janisz Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Jak w temacie. Może znacie jakiś dobry tzn. podający na bieżąco szybkość odczytu/zapisu na HDD (wykresy mile widziane :) ), otwarte (kopiowane pliki) Było by dobrze żeby monitorował także pracę CD,DVD. W ostateczności wystarczyło by żeby na monitorze podczas odczytu/zapisu zapalała się np jakaś „kontrolka” albo coś takiego. Te co na razie znalazłem to najczęściej podają ilość miejsca na dysku, a u mnie nie zmienia się to tak bardzo, żebym potrzebował takiej informacji „online”. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 chyba OO DriveLED bedzie rozwiazaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 w win xp start/narzedzia administracyjne/ wydajność win9x /start/programy/akcesoria/narzedzia systemowe/monitor systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisz Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Ten DriveLED zapowiada się ciekawie. Problem polega na tym że ja potrzebuję czegoś co działa na W98. Przewaliłem trochę tych programików i widzę że będzie problem. Prawie wszystko chodzi na W2000/XP. Monitor systemu jest niezły (o dziwo :) ), ale nie do końca mi odpowiada. Dzięki za rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...