dem Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Czym zmierzyc szybkosc reakcji matrycy? Sciagnalem sobie program TFTtest i pokazuje mi takie cos w czasie testu: Czy ten program jest wiarygodny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) A co podaje producent :?: Ile powinienes miec :?: EDIT: U mnie pokazuje dokladnie to samo - i to by sie zgadzalo z tym, jakie dane techniczne podaje producent mojego LCDka Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez Dimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Response Times 12 mSec rise 13 mSec fall Czyli wychodzi ze 25ms. Wiec cos sie nie zgadza :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Na www.mva.pl są linki do różnych programów testujących , ściągnij sobie jakiś i porównaj. Jeżeli będzie to samo, tzn że producent się pomylił:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Niewiem czemu u mnie na tym tescie pokazuje 0,4-0,6 ms :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henszw Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Wyniki jakie pokazuje ten programik to kompletne głupoty (można przetestować monitor CRT i co pokazuje ??????? podobne wyniki ???????) Można jedynie za pomocą tego programu ocenić ewentualnie subiektywnie poziom smużenia i jakość wyświetlania obrazu na TFT. a tu wynik z CRT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Ja jestem ciekaw, jak ten programik niby mierzy czas reakcji matrycy. Jakoś sobie tego nie wyobrażam bez zastosowania zewnętrznego urządzenia, które rejestruje zmiany obrazu na monitorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) strasznie wolny ten twój CRT:), ściągnąłem i miałem wynik zbliżony do tego na pierwszym poście. A mój ctr 15 calowy MarVin, pokazuje 11,8ms:-) A próbowaliście mierzyć tym: (kliknięcie na link powoduje pobieranie pliku programu) http://people.freenet.de/wwelti/PixPerAn_english.zip Edytowane 18 Maja 2005 przez bodziu8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...