kewin Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Widm mam denerwujący problem a mianowicie nie widzi mi pod płyta ASROCK K7UPGRADE-600 VIA KT600 Socket-A napędu FDD . Moim zdaniem tasmy sa dogrze podłączone (wsumie inaczej by sie nie dało) w BIOSIE równiez jest ustawione.Równiez napęd działa poprawnie (dochodzi prąd ) . " nie widac napędu na Windows XP SP2 Profesional" Jezeli spotkaliscie sie z tym przypadkiem lub ĆOS NIE DOPATRZYŁEM NAPISZCIE !!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 sprawdz na innej tasmie sprawdz na innym kompie sprawdzałes czy nie działa wogóle czy tylko pod xp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kewin Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Podpiołem FDD pod innego kompa i jest ok napęd działa . Natomiast gdy pod kazdym sposobem podpinania do As Rock nadal nie widzi jej w Windows. Cos musi byc nie tak nie wiem powoli dochodze do wniosku ze płyta moze szwankowac . Dodam ze w biosie nie mozna ustawic aby z floppy bootować ,czyli BIOS tez jej nie widzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kewin Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 problem rozwiazany dla ciekawych dodam ze wystarczyło zrestartowac biosa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spicker Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 a tyle sie meczyles :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kewin Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 nie mów ze ty tez to miałes <lol> jak widac wiele niektóre problemy mozna zrobic za pomoca funcji restart :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Fajnie zacztynac posta nie wiedząc czemu <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...