SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Zajzyjcie tutaj http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=12617 Sterowniki mam dla was!!! DriverHeaven rulezz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 a pod inne systemy nei masz tylko xp ..mi trzeba pod me Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 a ja jak zainstalowałem te Omega Plutonium to wydajność drastycznie spadła, ale to bardzo drastycznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 a ja jak zainstalowałem te Omega Plutonium to wydajność drastycznie spadła, ale to bardzo drastycznie Ale to sa inne Plutonium 81 Ja jeszcze nie sprawdzalem, ale sa lepsze podobno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 ale lepsze pod względem stabilności czy wydajności :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 ale lepsze pod względem stabilności czy wydajności :?: WYDAJNOSCI! www.driverheaven.net Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 tak? a o ile? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 tak? a o ile? Wedlug wszelkich znakow na niebie i ziemii poczytaj forum tam gdzie Ci dalem linka, nie pamietam juz, a nie che mi sie szuac. Ide kimac ;) PAPA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...