funfel Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 kuzynowi padl cdrom i chce mu kupic dvd teraz pytanie JAKI? mam dvd LG 12x nie ma juz ich juz w sprzedazy i jest ok a z tego co czytalem to 16 x sie sypia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Polecam pioneera, mam ponad 2 lata DVD 16x/44x i jest git :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 nikt wiecej nie ma cos do powiedzenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 rowniez polecam ci Pioneera odradzam LG x16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 a ja polecam test napędów DVD na www.cdrinfo.pl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 a ja polecam test napędów DVD na www.cdrinfo.pl :D mnie nie interesuja testy tylko opinie userow, ktorzy urzywaja sprzetu albo takowy widzieli w dzialaniu... ale thx za dobre checi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Polecam pioneera, mam ponad 2 lata DVD 16x/44x i jest git :) takiego to chyba nie ma??? x40 to tak ps.polecam pioneera i asusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 a ja polecam test napędów DVD na www.cdrinfo.pl :D mnie nie interesuja testy tylko opinie userow, ktorzy urzywaja sprzetu albo takowy widzieli w dzialaniu... ale thx za dobre checi :wink: skoro tak to mam dwa typy: Toshiba SD-M1612 Pioneer DVD-500M (kolejność przypadkowa :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...