Mikeft Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam. Mam pewien dylemat.Niedano zdecydowałem się na Tele2.I nie wiem czy dobrze zrobiłem.Wziąłem sobie ten pakiet w którym są darmowe wieczory i weekendy ale nie wiem czy nie zerwać umowy póki mam czas (dwa tygodnie). Myśle czy nie wziąć sobie tej nowej oferty TP SA w której jest godzina rozmów za free. Zostałbym przy Tele2 ale nie mam przekonania do tej firmy.Czy ktoś miał z nią jakieś doświadczenia? Jak radzicie:zostać z Tele2 czy wskoczyć znów na TP? Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez Mikeft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 mam darmowe między miastowe za 20 zł od 18 ;] polecam !!;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 poszukaj w google temat "Tele2". Ostatno czytałem wypowiedzi ludzi Ja niechcę tele2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 mam darmowe między miastowe za 20 zł od 18 ;] polecam !!;] 1375946[/snapback] Tzn. jak za 20 zł?Bo z tego co ja zamówiłem to płace 29zł i mam za free weekendy i wieczory od 20.00 wszystkie międzymiastowe i lokalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 no tyle płace ;] może z vatą ;] ale wątpie mi się to opłaca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Tu możesz wysłuchać opinie o TELE2 :wink: http://rotfl.lhs.pl/Petka/tele2.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Dzięki wielkie za ten link :D :D :D :D :D Świetne to jest.Ściągajcie! Ale raczej chodzi mi o coś innego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 miałem tylko jeden bug z tele 2. Faktura za 2 miechy (z sumowana :/) a tak pozatym to aż tak nie jest źle. 20 zł za nie limitowane międzymiastowe ;) :D to jest spox no ciut tańsze na komórki ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bindo Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 ja mam TPsa, a tele2 przysyla mi co 3 michy rachunek, bo moge od nich korzystac z tanszych taryf mioedzymiastowych i komorkowych. I jestem zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...