Lisek Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Ostatnio coś Windows mi się posypał i nie miałem czasu aby go postawić. Dopiero dzisiaj zabrałem się za konfigurację i dzisiaj wrzucam te fotki: http://www.tweak.pl/galerie/ To są zdjątka sprzętu, który ostatnio przetoczył mi się przez ręce :wink: Tych kart dźwiękowych testować co prawda nie będe ze względu na dębowe ucho (zrobią to chłopaki z MojePC), ale ABIT'a i Hercules'a przetestuje :) Do testów dotarł jeszcze ABIT KD7-RAID oraz CoolerMaster'a IHC-L71 Fujiyama dla P4. Tych zdjątka wrzuce niebawem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 powiem jedno: wow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Musze jeszcze tylko statyw kupić, może gdzieś na tygodniu pojade i coś nabęde... Bo z rąsi nie zawsze wychodzą ostre :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 no nic tylko pozazdroscic albo zbierac pieniadze i qpic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 tam byl TERRATEC !!!!!!!!!!! AAAAAAAAA test, test ,test, test ,test, test ,test, test ,test, test ,test, test ,test, test ,test, test ,test, test ,test, test ,test, test ,test, test Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Ty to masz dobrze :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Zdjecia ladne, ostre, chyba se cyfrowke kupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 bardzo udane zdjecia... nic dodac nic ujac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 bardzo udane zdjecia... nic dodac nic ujac... Dodam ze nic dodac , nic ujac ................ :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 nietam zebym byl coś tego :P ale podnieca mne zdjecie tego gf4 ti 42000 :bij: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Lisek....... nie potrzebujesz testera kart grafiki ktory by Ci ja testowal bez konca ?? ;) Interesuje mnie abit ti4200 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 jakby Ci sie nie chcialo testowac to ja chetnie przyjme :P potestuje i nawet jestem sklonny oddac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Tak czy owak ja zajme sie testami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Zrobiłem już fotki ABIT'a KD7-RAID na KT400 - http://www.tweak.pl/galerie/abit_kd7raid/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Zrobiłem już fotki ABIT'a KD7-RAID na KT400 -http://www.tweak.pl/galerie/abit_kd7raid/ Nic , tylko pozazdroscic , aparatu :P swietne fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Musze jeszcze tylko statyw kupić, może gdzieś na tygodniu pojade i coś nabęde... Bo z rąsi nie zawsze wychodzą ostre :/ a jakim aparatem robiłeś zdjęcia? model/cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Niech zgadnę, czy to nie Olympus C-4000 Zoom wart 2998 pln ? :D info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Za bardzo to ja sie nie znam ale w wyglądu to fajnie wygląda ten ti4200 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Niech zgadnę, czy to nie Olympus C-4000 Zoom wart 2998 pln ? :D info No, prawie - ino ja w cenie mialem jeszcze SM Kingston 128MB :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Niech zgadnę, czy to nie Olympus C-4000 Zoom wart 2998 pln ? :D info No, prawie - ino ja w cenie mialem jeszcze SM Kingston 128MB :)heh, nikt nie jest doskonaly :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...