Dauntless Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Witam, ostatnio pjawił się u mnie problem polegający na tym, że komputer potrafi zamyślić sę na 2 - 3 sek. Nie reagują wtedy programy. po upływie tych trzech sek, wszystko wraca do normy, a komputer wykonuje wszystkie polecenia z czasu zamarznięcia. Może ktoś ędzie na tyle miły i poradzi mi co z tym zrobić? P.S. Proszę o podanie mi nazwy programu, do wykrywania badsectorów na HDD. Z góry dziękuję za pomoc. Athlon 2000+, 512 Mb Ram, MB Asus A7N266 VM, GeForce 4 titanium 4200, nagrywarka CD Teac, SB audigy 2 ZS, masilacz Modecom 350, Seagate baracuda 160 MB,3 2 dodatkowe wentylatory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Do naprawiania badsectorów sluzy znakomity program hddregenerator. Calkiem mozliwe ze to wlasnie wina bad bloków wiec radze rozpoczac diagnoze od tego programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor_ew Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 ja miałem taka manianę jak spierniczyły mi się stery od nvidii, musiałem użyc driver cleaner'a... ale jezeli dzieje się to u ciebie ot tak sobie w czsie gdy nie włączasz nowych okien/aplikacji to faktycznie moga to być bady... a wtedy regenerator, fakt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 ja mam tak jak wejde powyżej 143 mhz na fsb tylko u mnie na stałe i tylko restart pomaga, może to wina pamięci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 a może zasilacz nie lubi wyższej pracy PCI niż 33 mhz :>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...