wariacik Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) zamienilem sie z kumplem bo mam prawie taka sama tylko ze on ma z vivo i 256 ram. na 100% ta karta jest z vivo, nawet na opakowaniu pisalo:( Właściwości procesora graficznego Karta wideo ATI Radeon 9600 XT (RV360) Nazwa kodowa procesora graficznego RV360 Urządzenie PCI 1002 / 4152 Liczba tranzystorów 76 milion(ów) Technologia wykonania 0.13u Typ magistrali AGP Rozmiar pamięci 256 MB Częstotliwość taktowania układu graficznego 500 MHz Częstotliwość taktowania przetwornika RAMDAC 400 MHz Liczba potoków pikseli 4 Liczba układów zarządzania teksturami (TMU) na potok 1 Liczba urządzeń cieniowania wierzchołków 2 (v2.0) Liczba urządzeń cieniowania pikseli 1 (v2.0) Sprzętowa obsługa DirectX DirectX v9.0 Pixel Fillrate 2000 MPikseli/sek Texel Fillrate 2000 MTekseli/sek Właściwości magistrali pamięci Typ magistrali DDR Szerokość magistrali 128-bitowy(a) Rzeczywista częstotliwość taktowania 297 MHz (DDR) Efektywna częstotliwość taktowania 594 MHz Przepustowość 9504 MB/sek Producent procesora graficznego Nazwa firmy ATI Technologies Inc. firmy Sapphire Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez wariacik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Mów tak dalej,zrozumiałem wszystko;) A zainstalowałeś to co napisałem w poście 20-stym? Hmm... A weź spróbuj zainstalować ponownie WMM(na stronce Microsoftu powinna być ulepszona wersja), albo próbuj aż do skutku[btw. u mnie też tak bywało że nie zgrywało filmu i godzina szła się [pipi], ale po niedotykaniu za wielu rzeczy to wzgrywało całkiem normalnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariacik Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 poddaje sie:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariacik Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 dobra nie poddalem sie wykrywa mi karte ale na podgladzie mam czarny obaz z migajacymi bialymi paskami. probowalem w kilku programach i jest to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...