Morbider Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) jak w temacie mam już emulka ale nie rozpedza mi się powyżej 100 kb/s stosuje też aresa ale tam nie ma takiego wyboru plików jak w emulu Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez Morbider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 P2p nie zalezy tylko do twojego lacza... mozesz miec nawet 40Mbit/s a i tak bedziesz ciagnal jak z 1Mbit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) DC++, kilka(naście) minut szukania jakiegos spoko kolesia i wyciskasz speeda ile fabryka dala :) Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez moreno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 tez tak czasami robie tyle ze niektorych plikow ma po kilka osob, a teraz mi sie rozwalil router, wiec nie moge przekireowwac portow wiec jestem passive wiec tych usrow jest jescze mniej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 P2p nie zalezy tylko do twojego lacza... mozesz miec nawet 40Mbit/s a i tak bedziesz ciagnal jak z 1Mbit 1377846[/snapback] to jest oczywiste ale który program wykorzystuje max to jest pytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docxxx Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Chlopie, zainstaluj BitCometa, wejdz na www.isohunt.com i poczuj sile 2Mb. BitComet, to program ktory 'omija' firewalle i te durne passivy. Sciaga doslownie jak z ftp. Ja teraz sciagam plik i mam max lacze (i to teoretycznie!) 30KB/s a ten BitComet potrafi sie rozprzedzic do 35KB i zwalnia:):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...