Skocz do zawartości
Gość menda88

Timingi Do Radeon'a 9550

Rekomendowane odpowiedzi

Heja ludzie mam radeona 9550 128/128 sapphire http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/..._9550/img-1.jpg

podkrecalem ale nei udolnie bo blokada zmienilem wiec bios na 9600pro tera pisze mi ze mam radeon'a 9600 series. Wykrecilem go do 250/400@330/567 dalej nie idze mimo ze sa radiatorki na pamiatkach a gpu ma odzielne chlodzenie. Pamiatki mam samsunga cos 4ns a zreszta tam pisze w linku i chcialbym zminic timingi szafirowi na lepszy i szybsze lecz nie jestem obcykany w tym boje sie zrabac grafe (wydalem ostatnie pieniadze wiec sie boje) i prosze was ludzie w czym mam to zrobic i jakie sa dobre pod ta grafe ?!??!!?!

pozdro 4all

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahaha slyszalem i uzywam koles ale jakbys czytal dokladnie to ja prosze o gotowca znaczy jakie sa najlepsze bo moge z j e b a c szafira bo nei umiem tego. Prosze ludzi ktorzy jzu to robili i maja ta sama grafe aby mi podali owe parametry te cale cl i inne jakie maja u siebie i dziala mi dobrze!:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahaha slyszalem i uzywam koles ale jakbys czytal dokladnie to ja prosze o gotowca znaczy jakie sa najlepsze bo moge z j e b a c szafira bo nei umiem tego. Prosze ludzi ktorzy jzu to robili i maja ta sama grafe aby mi podali owe parametry te cale cl i inne jakie maja u siebie i dziala mi dobrze!:P

1378249[/snapback]

Był o tym obszerny topic, seryjnie poszukaj sam też chyba poszukam bo mam 9600pro i nie długo zmieniam więc może też się pobawie timingami. Pozdro!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1378249[/snapback]

to skoro mozesz zje.. grafe to sie w to nie baw :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moga ja z j e b a c jak bede sie bawil sam lecz jelsi mnie ktos poinstruluje abo poda wszytkei wartosci to nie ma problemu gorzej jak sam bede cso probowal robic :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moga ja z j e b a c jak bede sie bawil sam lecz jelsi mnie ktos poinstruluje abo poda wszytkei wartosci to nie ma problemu gorzej jak sam bede cso probowal robic :P

1378320[/snapback]

Mówię ci ziomek że był o tym obszerny topic ja szukam,a tobie sie nie chce, liczysz na gotowca więc czekaj...

Jak znajdę to ci i tak nie podam linka za twoje lenistwo!!!! :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi