kurczak468 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 a ja mam pewnien dylemat nie wiem na jakiej plycie zamontowac procesor duron 800 AK74 czy moze esc k7vza czy jakos tak ona sie nazywa ,...... prosze pomozcie !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) moze podstawowe zagadnienia ? co to za roznica jakie mobo ? przeciez ty o tym decydujesz byle mialo soc a , na czym ci jeszcze zalezy wyposazenie itd eh Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 odradzam k7vza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak468 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 no chodzi mi o prace procka na ktorej bedzie sie lepiej sprawowal szybciej chodzil .....co do reszty sprzetu nie mam konkretnych wymagan ...... :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 eh wszedziel bedzie chodzil podobnie wiadomo szybsza mobo komunikacja cpu mem itd roznica nie wielka szczegolnie jak sie nie bawisz w oc .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...