-fth- Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Witam, jestem nowym uzytkownikiem forum, postanowilem zmienic chlodzenie w moim PC na WC, i mam pytanie, czy warto inwestowac w taki zestaw: Link 1 czy moze lepiej kupic jeden z zestawow X: Link 2 Na zestaw WC moge wydac max. 750zl, z gory dziekuje za wszelkie wskazowki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fog Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Polecam zainwestowac troche czasu i wysilku w przejrzenie forum i poczytanie co ludzie pisza. Ostatnio nowe tematy o skladaniu wc wyskakuja jak grzyby po deszczu. Sam juz ze 3 razy pisalem jaki zestaw polecam, skladany samemu, gdzy zestawy gotowe oferuja podobna lub mniejsza wydajnosc za duuzo wieksza cene. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flodins Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 nie ma ja ludzie na cos kasy wydawać :P homemade rolezz zostanie ci 5 dych z TT co z nimi zrobisz :twisted2: moze oddaj potrzebującym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Ten zestaw TT rocket to totalne badziewie, z recenzji na pewnym zagranicznym serwisie wynikało, że jest gorszy od bigwatera (zestaw od TT bez tego wielkiego radiatora). Jak chcesz se poszukaj na google recenzji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 zdecydowanie lepiej ktorys z zestawow X... a najlepiej zrobic sobie samemu zestaw... z podzespolow nawet kupionych w sklepach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Jezeli chodzi Ci o wydajnosc to tak jak powyzej: Zestaw z mcs- X Lecz taniej wyjdzie jak sam złozysz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 A gdzie jest venepl ? :lol: Wracajac do tematu . To wszystko zalezy od tego co potrzebujesz . Jak ostro nie krecisz to ten rocket wystarczy . Nie bedzie wymagal od ciebie myslenia podczas jego skladania oraz nie zmusi cie do kombinowania jak to w budzie upchnac bo tylko podlaczysz blok i rakieta na zewnatrz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam, jestem nowym uzytkownikiem forum, postanowilem zmienic chlodzenie w moim PC na WC, i mam pytanie, czy warto inwestowac w taki zestaw: 1378849[/snapback] ja bede chwalil swoje (nie bijcie)... jesli chcesz mobile WC to polecam tak: blok: F2S rezerwuar: 2x5,25 z pompa 650l/h cena 200 chlodnica: BIP jakis wentyl cichy na chlodnice np: Amber 120 zostaja weze za ktore nie zaplacisz wiele... sprzet dobry klasowo a kasa znosna... jesli chcesz chlodzic wiecej (gpu i nb) niedlugo premiera nowych blokow, lub mozesz zastosowac cos innej firmy :) Pozdrawiam Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) samhain,tak z ciekawosci ...kupuje ktos te rezy za taka kase ? ...za stowke jak najbardziej bym zassal,ale ~200zeta :? -fth- ,bierz cos od Mate'a lub samhain'a i bedziesz zadowolony Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) samhain,tak z ciekawosci ...kupuje ktos te rezy za taka kase ? ...za stowke jak najbardziej bym zassal,ale ~200zeta :? 1380708[/snapback] Kupuja, chetnie bym zjechal z cena do ~100 ale koszta produkcji nie pozwalaja... wiesz tam masz gruba plexi uzyta... i wsio trzeba skleic... tu najwieksze koszta... bo najwiecej w tym kosztuje niestety robocizna :( zreszta nie za 200 a za 179 ;) zawsze taniej :D, 200 to z pompa ktora jest warta 40 wiec sadze ze sie oplaca ;) Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) no prosze :] ,a polska niby taki biedny kraj :]]] mi sie udalo wyrwac reza od CFD noweczke :] (thx Dzidzia) jesio dwa krócce do BIPa i bede zalewal swoje graty :] http://www.1000lecie.pl/~vip/phantom14.jpg http://www.1000lecie.pl/~vip/phantom13.jpg Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 ale, ale zauwaz ze moj rez + pompa jest i tak tanszy niz cfd + pompa ;) a co do ceny moze sie uda zjechac... wlasnie wpadlem na fany pomysl :D co do tematu... j/w kolega mowil, zlozenie wyjdzie taniej a forumowicze pomoga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 ja bralbym to od mate ... ktores... pozadne pompki itp. a tt robione na pokaz - jak wszsytko tej firmy :) wielkie, dobrze wykonane, ale malo wydajne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) ale, ale zauwaz ze moj rez + pompa jest i tak tanszy niz cfd + pompa ;) a co do ceny moze sie uda zjechac... wlasnie wpadlem na fany pomysl :D co do tematu... j/w kolega mowil, zlozenie wyjdzie taniej a forumowicze pomoga :D 1380757[/snapback] no taa,ale eheima 1048 lub hydora L20 to reza nie wsadze :]]] ...a 80zl,a 179zl to roznica :] Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-fth- Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 nie ma ja ludzie na cos kasy wydawać :P homemade rolezz 1379006[/snapback] No coz, sponsor lub praca ;]. I chcialem zainwestowac w jakis lepszy sprzet bo te z najnizszej polki z reguly bywaja zawodne. Dziekuje wszystkim za uwagi, po przeczytaniu masy postow na forum, doszedlem do wniosku ze zloze ten zestaw sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 ja bralbym to od mate ... ktores... pozadne pompki itp. a tt robione na pokaz - jak wszsytko tej firmy :) wielkie, dobrze wykonane, ale malo wydajne :P 1380761[/snapback] Te jak zwykle... :lol: z kad to jasnej ciasnej wiesz, że dobrze wykonane, miałes, widziałęs, testowałeś ?? Bo coś mi sie zdaje, że nie :huh: No coz, sponsor lub praca ;]. I chcialem zainwestowac w jakis lepszy sprzet bo te z najnizszej polki z reguly bywaja zawodne. Dziekuje wszystkim za uwagi, po przeczytaniu masy postow na forum, doszedlem do wniosku ze zloze ten zestaw sam. 1381655[/snapback] no i o to chodzi :D Poza tym ta chłodnica wyglada troche jak przyjaciel samotnej kobiety :blink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...